≫ 

Izgubili su neverovatnih 7 kilograma za samo 10 dana jer su se hranili kao Dženifer Lopez i varali svoj mozak da misli da jedu ono što vole, a ne zdravu hranu (FOTO)

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez su promovisali izazov koji traje deset dana, a cilj je da smršate. Pogledajte kako je prošao par koji je rešio da se uhvati sa njim

  • 4

Jeste li čuli za desetodnevni izazov koji su preko društvenih mreža postavili svojim pratiocima Dženifer Lopez i njen dečko Aleks Rodrigez? Ukoliko niste, sada je pravo vreme da ga čak i isprobate, jer je fenomenalan za mršavljenje.

Dženifer Lopez i njen dečko Aleks Rodrigez su bili na izazovu od deset dana koji je za njih osmislio trener Dod Romero. Njega je inspirisala priča iz Biblije u kojoj Danijel posti deset dana samo na vodi i povrću.

Međutim, Romero je bio malo popustljiviji kada je dijeta u pitanju. Naime, on je dopustio unošenje proteina iz niskokaloričnog i minimalno masnog mesa.

Ovu dijetu je najbolje opisao Rodrigez na društvenoj mreži. Napisao je da je ovo dijeta "bez šećera i ugljenih hidrata.

- Kada shvatite šta sve u sebi ima šećere i ugljene hidrate, preostaju vam samo proteini i povrće - napisao je Aleks.

Foto: Instagram/jlo

Ukoliko želite da izdržite izazov morate se odreći voća jer sadrži šećere, svih vrsta pasta i soseva jer sadrže ugljene hidrate, mleka u kafi i alkohola.

Ovo jeste striktna dijeta, ali neka vam na umu bude da traje samo deset dana i da je kraj uvek u blizini, gotovo vidljiv. Naravno, još je lakše izdržati ovaj izazov ukoliko se u njega upustite sa nekim u paru.

Arijana Dejvis i njen dečko Džej su odlučili da se upuste u "10-day challenge". Arijana je osetila da je upala u rutinu i želela je da se vrati zdravoj ishrani i vežbanju, a Džej je bio tu da joj pomogne. Pošto su preokupirani poslom slabo su se i viđali, pa im je ovaj izazov bio od pomoći i u tome da malo više budu jedno s drugim.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Arianna Davis (@ariannagab) дана

Pre nego što se upustila u avanturu Arijana je odradila i malo istraživanje. Ona je čak i kontaktirala Romera kako bi saznala šta tačno može da jede. Želela je da zaista odradi ovaj izazov onako kako treba. On je posavetovao da se fokusira na "tanke" proteine koje može da unosi zahvaljujući ćuretini, ribi, belancima, piletini i proverenoj govedini (dobijena od goveda koja su se isključivo hranila travom). Ipak, on ističe da je ključ prevariti mozak tako da misli da jede ugljene hidrate, a umesto toga unositi povrće, a to se postiže pripremanjem špageta od tikvica i pirinča od karfiola. Poenta je da se zdravo hranite dok vaš mozak misli da jede vašu omiljenu hranu.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Arianna Davis (@ariannagab) дана

Da bi se pripremila za izazov Arijana je sakupila svu potrebnu količinu namirnica za deset dana za sebe i svog dečka. Na taj način je izbegla žudnju za naručivanjem hrane.

Otpočeli su dijetu i uglavnom su se držali preporučenog programa ishrane. Riža od karfiola im je postala čak omiljni prilog uz obroke. Arijana je priznala da je par puta prekršila dijetu i to tako što je popila malo soka od ananasa i što je pojela nekoliko badema sa medom.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Arianna Davis (@ariannagab) дана

Ipak, ovom paru dijeta nije bila dovoljna. Oni su želeli da na deset dana naprave pravu malu životnu promenu. Sedam od deset dana su ustajali jako rano ujutru i odlazili u teretanu na 45 minuta treninga. Bili su baš posvećeni.

Arijana je imala probleme trećeg dana zbog nedostatka šećera i u fizičkom i u psihičkom smislu, ali kad je četvrti dan već videla promene na svom telu više nije posustajala. Na kraju izazova, Arijana je konstatovala da je smršala 3,2 kilograma, a Džej je izgubio 3,8 kilograma. Ukupno su težinu smanjili za deset dana sedam kilograma, pto je fenomenalno.

Foto: Instagram/jlo

Da li ste i vi spremni za desetodnevni izazov koji su promovisali Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez?

VIDEO: A kada smrša Dženifer Lopez ovako vrcka guzom

(Telegraf.rs / tiphero.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA