≫ 

"Znam da imam celulit. Imam ogledalo!": Džesi Džej objavila sliku svoje zadnjice i komentarom zapušila usta hejterima (FOTO)

Niko nije savršen, ali to nije razlog da se stidimo svog tela

  • 3

Pevačica Džesi Džej maznula je jednog od najboljih frajera Holivuda Čeninga Tatuma, a ljubomornim komentarima na račun njenog izgleda odgovorila je u svom stilu.

Kada poznate ličnosti okače fotografije u bikiniju, one se trude da im svetlo bude dobro, ada im koža izgleda savršeno, da se ne vidi nikakva nesavršenost... Džesi ne mari za to i sebi je najlepša takva kakva jeste.

Džesi je na svom Instgaram profilu objavila fotografiju na kojoj je potpuno prirodna i bez fotošopa i na kojoj joj se (gle smelosti) vidi celulit.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели J E S S I E . J (@jessiej) дана

- Trebale su mi godine da ovako namestim kosu. Moja senka je moje raspooloženje. I za one koji će mi reći da imam celulit. Znam. Imam ogledalo, napisala je ona uz objavljenu fotografiju.

Njeni fanovi, kojih ima 7,7 miliona na Instagramu su poludeli od sreće i poslali joj bezbroj poruka podrške i zahvalnosti što je potpuno iskrena i prirodna.

Pevačica je i ranije objavljivala neobrađene fotografije svog teba na kojima se vide njene “mane” i promovisala prirodne i normalne slike tela.

VIDEO: Ona je ubica celulita, najveći prijatelj ženske guze a njenu "mesožderku" svi obožavaju

(Telegraf.rs/womenshealthmag.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA