≫ 

Poznata glumica objavila fotografiju strija na svojim grudima: "Imam ih po celom telu i ne stidim ih se!"

Poznate dame se suočavaju sa istim problemima kao i obične smrtnice

  • 2

Glumica Džamila Džamil (33) poznata je po promociji šejkova za mršavljenje i opasna je konkurencija Kardašijankama, ali je istovremeno poznata i po svojoj ljubavi prema različitim oblicima tela i sada strijama.

Nedavno je pokrenula i novi Instagram šou “I Weigh Interviews” inspirisan njenim pokretom na društvenim mrežama. Sada želi da učini potpuno prihvatljivim i normalnim mane koje žene imaju na telu, a to su strije.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Jameela Jamil (@jameelajamilofficial) дана

U svom novom postu na Instagramu Džamila je objavila fotografiju na kojoj se vide strije koje ona ima na grudima i napisala u opisu da je to potpuno “prirodna, divna stvar”.

- Imam strije po celom telu i krstila sam ih bebi strije. One su dokaz da se moje telo drznulo da zauzme malo više mesta u društvu koje zahteva od nas da budemo što tanje. One su moj otpor prema društvu koje je od ženskog tela napravilo oružje, napisala je ona.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Jameela Jamil (@jameelajamilofficial) дана

Džamila je potpuno u pravu kada kaže da su strije sasvim normalna pojava. Prema podacima Britanskog žurnala dermatoligije oko 75 do 90 odsto trudnica ima strije. Do njihove pojave dolazi kada se srednji sloj kože brzo rastegne i dolazi do mikroskopskih krvarenja i upale tkiva, bilo da je žena u drugom stanju ili ne.

Ugledajmo se na Džamilu i prihvatimo mane koje se pojavljuju na našem telu kao nešto potpuno prirodno i lepo.

VIDEO: Mali pauk u nedrima nest'o 'ajde da vas vidim da menjate mesto

(Telegraf.rs/womenshealthmag.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA