Ona je majka petoro dece i uspela je da smrša 32 kg za samo godinu dana (FOTO)

Treba vam motivacija za sve

  • 9

Angela je majka petoro dece. Imala je 90 kilograma, ali je i pored svih obaveza uspela da promeni način života i da izgubi čitavih 32 kilograma za svega godinu dana. Evo kako joj je to pošlo za rukom.

Angela Martin, četrdesetogodišnjakinja iz Tasmanije, je svakog dana jela 30 kašičica šećera i imala je 90 kilograma. Tada je shvatila da mora da promeni nešto u svom životu. Rekla je da se zbog viška kilograma sve vreme osećala umorno, a kada bi se probudila nikada nije bila dovoljno naspavana.

- Bolela su me leđa i sve vreme sam se brinula o svom zdravlju. Imam predivnu porodicu, ali bila sam bez energije, bila sam iscrpljena i nisam mogla da uživam s njima - rekla je Martin.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Angela (@1happy_fit_mum) on

Kad je njena peta beba imala samo šest sedmica, u julu 2017. godine, Angela je odlučila da preduzem nešto.

- Izbacila sam prerađenu hranu i 30 kašičica šećera koje sam jela svaki dan. Počela sam da dajem prioritet jednostavnim svežim namirnicama zbog kojih se osećam dobro - rekla je Martin.

Majka petero dece je počela da jede pet malih obroka dnevno i od osobe koja nikada nije pila vodu, počela je da pije dve-tri litre vode dnevno.

Angela je, takođe, kontrolisala koliko je šećera unosila dnevno, čak i onaj šećer skriven u sosevima i aromatizovanom jogurtu, pa je počela i redovno vežba. S prijateljicom je kod kuće vežbala tri puta nedeljno i to po pola sata. Vežbanje je uključivalo trčanje, hodanje i vežbe snage.

U periodu od deset nedelja izgubila je 15 kilograma, što je bila velika motivacija da nastavi. Angela je te godine izgubila 30 kilograma, a 32 kg ukupno. Dakle, od veličine XL došla je do veličine XS. Sada ima 58 kilograma.

- Jedna od najboljih stvari je da sam otkrila ljubav prema trčanju i sada trčim čak i na maratonima - rekla je i dodala da se oseća kao da joj je neko poklonio nekoliko dodatnih godina života.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Angela (@1happy_fit_mum) on

Rekla je kako ustaje u pet uutru i vežba pre nego se članovi njene porodice probude, potom dan posveti svojoj deci i učenju.

- Moje zdravlje je moj prioritet i konačno se osećam najsrećnijom osobom na svetu - rekla je Angela i dodala da je nabitnije da znate koliko vredite.

Dodala je i kako svaka osoba zaslužuje da se oseća dobro i posavetovala je sve koji žele da izgube kilograme da svoj život ispune pozitivnim mislima, pozitivnim navikama i pozitivnim ljudima.

(Telegraf.rs / klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B6

    21. april 2019 | 10:59

    I uspela da ostari 10 godina. Muka mi je od tog potenciranja da svi budemo k’o vretena. O’ladite vise s tim, smorili ste.

  • I ja

    21. april 2019 | 10:40

    Pokusavam sa 62kg da spadnem na 60 i nikako..hmmm🤔

  • Coa

    21. april 2019 | 10:06

    Ostao joj nos veliki 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA