Poznata Hrvatica je bila prava lepotica, ali se zbog dečka sva izoperisala: Nekada je sve obarala sa nogu lepotom, a danas izgleda potpuno platično (FOTO)

Žarila je i palila i bila jedna od najlepših Hrvatica koja je svojom lepotom pokorila čitavu Evropu

  • 3

Nakon što je Nina Morić osvojila titulu mis Hrvatske pre 23 godine, započela je da gradi karijeru modela u Evropi i ubrzo je potpisala ugovor za poznatu modnu kuću LA Models.

Kada se preselila u Los Anđeles, počela je da radi za poznate modne kuće među kojima su Roberto Kavali, Versaće i Valentino, a ostaće zapamćena i po angažovanju u spotu Rikija Martina “Livin La Vida Loca”.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Nina Moric (@nina__moric) дана

Istovremeno je postala poznata italijanska voditeljka čiji je ljubavni život postao ispunjen skandalima. Sa velikim italijanskim plejbojem Fabricijom Koroneom dobila je sina Karlosa, a nakon razlaza borba za starateljstvo je trajala u nedogled.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Nina Moric (@nina__moric) дана

Na nju je to ostavilo pogubne posledice pa je par puta pokušala da se ubije, a podvrgla se i velikom broju plastičnih operacija. Neretko je izjavljivala da je za veliki broj zahvata kojima se podvrgla kriv njen bivši partner koji joj je godinama nabijao komplekse pa je vremenom potpuno izgubila samopouzdanje.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Nina Moric (@nina__moric) дана

Još jedan u nizu skandala bila je optužba da konzumira narkotike pa je bila podvrgnuta testovima, a neko vreme joj je bilo zabranjeno da viđa sina. Prema poslednjim navodima porodica je ponovo na okupu, ali nekada prelepa Ninja nikada više neće moći da povrati svojuprirodnu lepotu.

(Telegraf.rs/pulsonline.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA