≫ 

Pokazala je svojoj majci kako da uz pomoć šminke izgleda 20 godina mlađe, a rezultati su je ostavili bez daha (FOTO) (VIDEO)

Kada je reč o lepoti, onaje uvek u očima posmatrača, a šminka može samo da je naglasi

  • 3

Stefani Lang, australijska bjuti blogerka, naučila je majku da se šminka i tako istakne svoju lepotu, a mnogo toga od nje možemo i mi da naučimo.

Ona je na svom YouTube kanalu okačila video u kome uči svoju majku koja ima 60 godina da se savršeno našminka i istakne lepotu uprkos borama i godinama koje su ostavile traga na njenom licu. Blogerka je našminkala majci pola lica, a onda joj zadala zadatak da sama iskopira njen rad na drugoj polovini.

Stefani je nanela prvo podlogu, a zatim izbledala preko puder kako bi sve bilo pravilno setovano. Posebnu pažnju posvetila je majčinim očima. Nanela je nene svetle boje i odlučila se za alternativni ajlajner umesto klasičnog tečnog ajlajnera kako bi dobila prirodniji izgled.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Stephanie Lange (@_stephanielange_) on

Puder se obavezno nanosi četkom, a onda se setuje sunđerima za blendanje. Pre nego naneste svetliji puder ili iluminator obratite panju da sve bude na svom mestu.

Obrve su kruna lica, zato im je neophodna pravilna šminka. Kako biizgledale prirodno ne smete da preterate sa bojom već da se služite vašom bojom i pratite liniju oka.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Stephanie Lange (@_stephanielange_) on

Na kraju naglasite jagodice diskretnim sjajem, a moete koristiti i bronzer jer je sezona bronzera iza ugla. Blogerka je pohvalila izgled svoje majke i otkrila da bi volela da u 60-im godinama izgleda kao njena majka.

(Telegraf.rs/dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA