Prva sertifikovana prirodna guza: Nisu joj verovali da je njena guza prava pa je otišla kod plastičnog hirurga da je "opipa" (FOTO) (VIDEO)

Kako bi utišala glasine, poznata manekenka otišla je kod plastičnog hirurga po sertifikat

  • 41

Model Dejzi Kič poznata je po svojoj zaobljenoj seksi zadnjici zahvaljujući kojoj je dobila 800.000 fanova na Instagramu.

Uprkos tome što naporno vežba u teretani i ide redovno na treninge, neki od njenih pratioca pitali su se da li je radila neku operaciju.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Daisy (@daisykeech) дана

19 godina stara manekenka odlučila je da stane na kraj glasinama i obratila se poznatom plastičnom hirurgu doktoru Gavamiju koji je trebao da dokaže da je prirodna. Dejzi je otišla kod lekara pred koga se pojavila u tangama i kratkom topiću.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Daisy (@daisykeech) дана

- Imam ispred sebe prirodnu, zategnutu, mišićavu devojku koja ima genetski blagoslovljeno telo. Njena zadnjica je prava. Rfekao sam joj da je mnogi mrze i govore joj da joj zadnjica nije prava pa sam rešio da joj dan sertifikat koji to potvrđuje. Prirodna je iz više razloga. Prvo zbog njenih godina, nije rađala i njena zadnjica izgleda zategnuto i ima odličan volumen, rekao je doktor.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Daisy (@daisykeech) дана

Lekar je nju okrenuo ispred kamere i pokazao kak ona njenoj pozadini nema nikakvih tragova da je nešto rađeno na njoj. POtvrdio je da je ona mlada, ima zategnutu kožu i radi čučnjeve, jede meso i dobro izbalansiranu hranu i radi treninge snage.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Daisy (@daisykeech) дана

Model je rekla lekaru da nju njeni pratioci optužuju da je njena zadnjica lažna što ju je nateralo da se njemu obrati. On je najbolji lekar za zadnjicu i s toga se njegovo mišljenje veoma ceni. Dejzi je tada promenila svoj status na Instagramu i napisala u svojoj biografiji da ima sertifikat za prirodno telo prvi put ikada izdat od strane lekara.

(Telegraf.rs/dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ercov

    29. april 2019 | 17:40

    Poslednja vremena došla.Nekada slikali glavu,sada dupeta.

  • Krkx

    29. april 2019 | 19:51

    Pa sta je ovde spektakularno? Dsnas sam video bar 5 devojaka sa boljom guzom 😃

  • Dexi

    29. april 2019 | 20:46

    Jedino što sam primetio je da joj je pun frižider

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA