≫ 

"Ja sam prava zver u teretani": Poznata starleta otkrila uz pomoć koje vežbe ima tako seksi zadnjicu

Poznata starleta koristi vežbanje kako bi se rešila stresa i održavala svoje mentalno zdravlje

  • 4

Kloi Kardašijan, straleta i rijaliti zvezda, ne boji se da iskreno i otvoreno priča o tome koliko naporno vežba i kakvim izazovima podvrgava sebe ne bi  li imala tako savršeno izvajano telo.

Nakon što se vratila svojim fitnes navikama odmah pošto joj je lekar to dozvolio nakon porođaja, nije joj bilo nimalo lako.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Khloé (@khloekardashian) дана

 

- Moj mozak je znao da ja to mogu, ali moje telo me je izdavalo. Bil aje to prava borba jer sam ja sebe smatrala pravom zveri u teretani i volela sam da vežbam. Kada nisam mogla da uradim ono što je moj um zamislio i što mu je trebalo, fizički me je to baš obeshrabrilo, priznala je Kloi.

Bila je uporna i svakodnevno se trudila da se vrati u formu dok to nije stvarno i uspela da uradi. Pre je provodila vreme u teretani kad god je mogla, a sada je uvek na treningu u 6:30 ujutru jer se njena ćerka Tru budi u 7:30 i želi da bude uz nju kada se probudi.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Khloé (@khloekardashian) дана

 

Ne samo da vežba tako rano, ana vežba 5 do 6 puta nedeljno. Njena rutina se menja, ali obično radi 30 minuta kardio trening i 30 minuta kružni trening.

- Menjam vežbe od onih za gornji deo tela do onih za donji. Tako ponedeljkom, sredom i petkom radim vežbe za gornji deo tela, a utorkom i četvrtkom za donji, rekla je Kloi.

Za kardio trening ona predlaže boks, preskakanje konopca i steper stepenice. Njen trener ubacuje i trčanje intervala, a ona priznaje da mrzi taj deo kardio treninga.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Khloé (@khloekardashian) дана

 

Što se tiče treninga snage, Kloi obožava vežbe za guzu. Omiljena joj je sledeća: stavi tuber gumu oko kolena i spusti se na sve četiri, onda radi vežbu “hidrant” oko 30 sekundi, zatim ispravi nogu i radi sitno pulsiranje 30 sekundi i završava tako što 30 sekundi radi “magareći hut”. Obično stavi tegove za noge od po 2 ili 3 kilograma i kune se da j eova vežba odlična i zaslužna za njenu izvajanu zadnjicu.

VIDEO: Saznala je da je otac njene ćerke vara dok je bila u porođajnoj sali: Šta sada čeka Kloi Kardašijan?

(Telegraf.rs/womenshealthmag.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    17. maj 2019 | 10:47

    Smesna je. Posebno sto su na google dostupne njene stare slike, gde se vidi da nema ni pribliznu zadnjicu ovoj danas. BBL all the way 😂

  • Sveti petar trlja ruke

    17. maj 2019 | 11:24

    Mene zanima koliko kosta noc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA