Otkrivena tajna savršene linije Kejt Midlton: Vojvotkinja uz pomoć ove vežbe izgleda bolje nego ikad

Vojvotkinja od Kembridža je majka troje dece i ima odličnu figuru

  • 4

Kejt Midlton poznata je po tome što uvek savršeno izgleda, a sada je otkriveno i kako joj to polazi za rukom posle tri trudnoća.

Nije novina da je Kejt zainteresovana za vežbanje i sport, a često smo mogli da vidimo njene fotografije sa fubalskog terena ili terena za odbojku. Kada se spremala za venčanje sa princem Vilijamom, veruje se da je držala Dukan dijetu.

Kejt Midlton Foto: Profimedia

Majka troje dece, visoka je oko 175 centimetara i teška 54 kilograma. Ključ njenog dobrog izgleda krije se u njenoj sportskoj, takmičarskoj prirodi koju deli sa svojom porodicom, a posedno sestrom Pipom.

Jedan od izvora blizak palati kaže da je Kejt zavisnik od vežbanja, a Pipa iKejt njihova zategnuta tel ashvataju veoma ozbiljno. Njihova majka Kerol koja je u 60-im godinama isto izgleda veoma dobro.

Njena tajna je kako pišu mediji vežba izdržaj koja pogađa celo telo, a ne zahteva nikakvu promenu. Ta vežba zateže njene mišiće, a pored osnovnog izdržaja postoje i izdržaj u stranu i takozvani “prone sky dive” koje Kejt radi po 45 sekundi ili duže i ponavlja svaku po 10 puta.

Kejt Midlton Foto: Profimedia/Zuma Press - News

Pipa i Kejt su naporno vežbal eu teretani u Kensingtonskoj palati, gde im je trening počinjao kardio zagrevanjem, podizanje kukova, dijagonalni i obrnuti sklekovi, trbušnjaci, čučnjevi, mostomi i poditzanje tegova.

Vojvotkinja je fan Dukan dijete, hipnoterapije, domaće hrane i deserta.

(Telegraf.rs/dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA