≫ 

2 minuta pravilnog disanja dnevno ubija masne naslage: Japanska metoda mršavljenja je jedna od popularnijih na svetu (VIDEO)

Izdvojte dva minuta dnevno i za nekoliko nedelja ćete biti mršaviji od onoga što ste ikad zamišljali

  • 2

Japanska metoda pravilnog disanja je tehnika koja poboljšava zdravlje, ali i dovodi do gubitka kilograma. U svakom slučaju ju je potrebno isprobati, jer su rezultati neverovatni.

Bivši japanski glumac Miki Riosuke se svojevremeno našao u centru pažnje zbog svojih tvrdnji da je zanimljivom i potpuno neuobičajenom metodom izgubio otprilike 13 kilograma i smanjio obim svog struka za neverovatnih 12 centimetara. I to sve za samo nekoliko sedmica!

Ali, kako tvrdi, nije bio na dijeti, već je samo dva minuta dnevno radio vežbe protiv bolova u leđima koje mu je savetovao lekar.

Disanje, Meditacija, Joga, Priroda Foto-ilustracija: Profimedia

Prema njegovim rečima, potrebno je ustati i zauzeti položaj u kojem je jedna noga blago izbačena ispred tela, a druga iza njega. Zategnuti mišiće stražnjice i težinu tela prebaciti na zadnje stopalo. Potrebno je polako udisati vazduh tokom tri sekunde istovremeno podižući ruke iznad glave. Nakon toga izdahnuti vazduh zrak svom snagom, tako da izdisaj traje sedam sekundi, a istovremeno stegnuti sve mišiće tela.

Ako vam ovakav način gubitka kilograma ne zvuči nimalo logično, možda vas razuveri podatak da se masno tkivo u telu sastoji od kiseonika, ugljenika i vodonika. Kada kiseonik koji udišemo dođe do masnih ćelija, on ih deli na dve komponente (ugljenik i voda). Stoga, što više kiseonika koristi naše telo to više kalorija i masnoća sagorevamo.

Pogledajte kako se ispravno radi ova neobična vežba uz pomoć koje možete da smršate.

ž

video: Šta je to REIKI, kojem se okrenuo Novak Đoković

(Telegraf.rs / radiosarajevo.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nije komplikovano i trebalo bi je uraditi .

    24. maj 2019 | 07:45

    Ovo je prikladna vežba i trebalo bi je odavezno probati . Dok se ne uradi nemože da se vidi uspeh.Imam 73 godine i obavezno ću je raditi.

  • Boban

    24. maj 2019 | 10:01

    Gluposti.... zna se kako se skida salo a to je sa fizickom aktivnosti redovnom i usosenjem vise proteina od masnoca...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA