Viktorija Bekam je poludela za mesečevom vodom, a kažu da se koristi za obrede i magiju

Čak su i poznate ličnosti često pod stresom

  • 7

Viktorija Bekam često kaže da se i ona oseća iscrpljenom, pa kako bi povratila energiju ona pravi pauzu u poslu, stavlja masku na lice, kulira, ide na masažu i časti sebe tretmanima koji vrede hiljade evra.

Kada putuje, Viktorija ima jedan ritual koji nije ni nama nepoznat. Ona pije dosta vode. Ali, ne bilo kakve vode već mesečevu vodu.

Viktorija Bekam Popularna Spajsica veoma vodi računa o tome šta jede i pije. Foto: Instagram/victoriabeckham

Ove nedelje ona je podelila sa svojim fanovima iskustvo sa putovanja u Minhen gde se odmarala od porodičnih obaveza i posla i uživala je u detoks odmoru u luksuznom odmaralištu Lanserhof Tagernsi. Samo smeštaj ovde košta preko 2.000 evra, a fokus je na zdravlju stomaka i pravilne ishrane, a upotrebljavaju se i mnoge savremene metode iz medicine kako bi se unapredilo opšte zdravlje posetioca.

Ona je bila oduševljena svojim smeštajem i priznala da je mnogo bolje nego što je očekivala. Dopalo joj se kupatilo i to što atmosfera nije bila nimalo bolnička kao što ju je zamišljala.

Tu je dobila posebnu vodu koja se uzima na lokalnom izvoru u Minhenu i to samo kada je pun Mesec.

- Navodno, ova voda je veoma zdrava i izuzetno dobra za kožu. Kako da je nabavim kada budem otišla iz nemačke, pitala se Spajsica.

Viktorija Bekam, voda Foto: Instagram/ictoriabeckham

Šta je zapravo Mesečeva voda? To je voda koja je flaširana kada je Mesec pun. Brend Sent Leonards Kvin ističe na svom sajtu da je voda flaširana na izvoru Bad Leonhardsfuzen. Prema ovom sajtu biofizički kvalitet vode se menja u zavisnosti od mesečeve mene p aj eoni zbog toga flaširaju kada je mesec pun.

Nije poznato koji su to benefiti od ispijanja ove vode, ali je opisuju kao “vodu koja razmenjuje svoju energiju sa Mesecom”. To je popularan metod da se voda iskoristi za neku ceremoniju ili čini ili da se napravi magičan napitak koji može da bude korišćen za sve za šta se voda upotrebljava.

Na sajtu stoji da ne postoje nikakvi medicinski dokazi da je voda nešto posebno blagotvorna, pa u suštini sve zavisi od samih ubeđenja korisnika.

Ako želite da se dočepate ove vode koju je i slavna Spajsica pila moraćete da odete u Minhen gde se puni.

(Telegraf.rs/bustle.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dajte kontakt

    30. maj 2019 | 09:59

    Imam ja jupolku meseceve vode tj kisnice koja je stajala na punom mesecu😂😂😂😂.Ovo veca glupost od vazduha sa nekog koncerta sto prodaju.

  • Smederevac

    30. maj 2019 | 09:39

    Da li je moguce da postoji takva glupost.

  • M.K.

    30. maj 2019 | 10:41

    Jeste kako da ne -.- ona iz Engleske zna za kiselu vodu iz minhena 😏...prepodstavljam da se radi o nekom ugovoru marketing je u pitanju .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA