≫ 

Vladala je modnim pistama devedesetih godina, a u 55. godini konačno otkriva tajnu savršenog izgleda

Ona i sa 55 godina s ponosom nosi nadimak "Telo"...

  • 12

Eli Mekfirson vladala je modnim pistama devedesetih godina, ali i danas, u šestoj deceniji života krasi je neverovatno lep i mladolik izgled.

Sveže lice i vitko telo njen su zaštitni znak, a ona je za kolumnu Get the gloss otkrila tajnu vitkih nogu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on

-Moje noge izgledaju ovako zahvaljujući jogi, osam sati sna, konzumiranju mnogo vode i redovnoj poseti infracrvenoj sauni, rekla je.

Eli je već duže vreme na alkalonoj dijeti i kaže da su joj noge vitke zahvaljući ishrani koja se bazira na mnogo povrća i vode.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on

U alkalnoj dijeti potrebno je izbaciti višak proteina, ugljenih hidrata i kofeina iz organizma što se postiže baznom hranom. Sve ovo je razlog zašto se alkalna ishrana preporučuje svima koji su izloženi velikoj količini stresa, kao i onima koji jedu velike količine masa, mlečnih proizvoda i ostalih industrijskih prerađenih namirnica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko cg primorje

    15. jun 2019 | 16:04

    Vauuu klinke da se postide ...neke zene imaju tu srecu da spore i lijepo stare...to su pravi rariteti al samimvtim imaju veliku vrijednost kao berba nekog skupocijenog starog vina ...one imaju smek drzanje damsko imaju ono sto duplo mladje nemaju☺

  • Alo

    15. jun 2019 | 16:17

    Avion

  • Marijana Bakov

    15. jun 2019 | 20:16

    Ma koliko dobro sredovecne zene lepo izgledale,da se ne lazemo mladost je ipak mladost.Ja imam 49 , svi mi daju 40 , ali ja sam realna I tvrdim da nasa lepota ne moze da se meri sa mladalackom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA