≫ 

Smršali su ukupno 90 kilograma i osvojili prestižnu nagradu za mršavljenje za 2019. godinu (FOTO)

Oni su par za primer i zbog toga su nagrađeni

  • 0

Kejti (45) i Toni (52) Vitni su roditelji četvoro dece koji su godinama unazad zanemarivali svoje zdravlje. Jeli su nepravilno i neumereno, a onda ih je jedna situacija osvestila. Sada su krunisani kao "Slimming World’s Couple" za 2019. jer su ukupno smršali 90 kilograma.

Kejti i Toni su se prijavili u organizaciju "Slimming World" kada je njihova gojaznost izmakla kontroli. Do tada nisu obraćali pažnju na to kako izgledaju i kakvo im je zdravstveno stanje, jer su bili preokupirani poslovima i obavezama oko četvoro dece koja su im kako kažu glavna nagrada u životu. Ipak, došli su do zaključka da su upravo toj deci potrebni živi, zdravi i srećni, pa su se potrudili da za početak pokušaju da smršaju. Uspelo im je i poneli su titulu najuspešnijih za 2019. godinu.

Kejti, koja je izgubila 57 kilograma, kaže za sebe da je uvek bila krupna, ali da je sa svakom trudnoćom postajala sve gojaznija i gojaznija i da nije uspevala da se dovede u red jer gotovo i da se nije kretala.

Toni je odlučio da podrži svoju ženu na komplikovanom putu mršavljenja i otarasio se čitavih 33 kilograma.

Sve je počelo tako što je Kejti dobila neobični božićni poklon 2017. godine.

- Kao i svake godine, pitao sam Kejti šta bi volela da dobije za Božić. Zaplakala je i pitala me da li može da dobije člansku kart za Svetsku organizaciju za mršavljenje. Rekla mi je da veruje da neće biti živa kako bi videla svoje unuke kako rastu i to me je trglo. Nisam znao da se tako loše oseća, ali sam se i ja zapitao i kako sam ja zaista - ispričao je Toni.

Dodaje da je rešio da uplati oboma godišnju kartu za ovaj program i da se zajedno sa ženom upustio u avanturu.

Dobili su program ishrane prilagođen njihovo zdravstvenom stanju, kao i vežbe u skladu sa tim. N početku im je bilo jako teško, ali su bili uporni i smršali su ukupno 90 kilograma.

- Ranije nismo mogli da potrčimo za svojom decom, a danas prevalimo između šest i osam kilometara - objasnio je Toni i dodao da im je najvažnije što sada mogu da isprate svoju decu u bio kojoj aktivnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA