Evo zašto nikada ne smete da tražite frizeru da vas ošiša kao Rijanu ili Bijonse

Ako i vi nosite sliku poznate ličnosti u salon, uzmite ovo u obzir

  • 0

Popularna australijska frizerka otkriva zašto se ne isplati nositi slike poznatih dama u frizerski salon i tražiti da vas baš tako ošišaju.

Entoni Nader koji je sarađivao sa Kejt Blančet i Ebi Li Keršov smatra da će takve slike možda pomoći frizeru da vidi u kom smeru treba da ide, ali nikako nisu garancija da će rezultat biti baš takav.

- U svojoj tridesetogodišnjoj karijeri ne zna se broj žena koje su dolazile sa slikom od Bijonse, Rijane, Kardi B ili Zoe Kravic i govorile da hoće identičnu frizuru - kaže on.

Svaki frizer mora da zna kako je određena poznata ličnost došla do te frizure. Pa, tako obično frizure koje mu klijenti pokazuju su rezultat višesatnog feniranja, peglanja ili uvijanja kose pred izlazak na crveni tepih ili kombinacija ekstenzija i pramenova dodate kose.

frizerski salon foto: pixabay.com

Stoga, takve fotografije nisu dobar primer onoga što ćete vi nositi na svakodnevnom nivou.

Njegova preporuka je da izaberete barem osam fotografija koje na najbolji način opisuju ono što želite da postignete, objasnite zašto vam se ta frizura dopada, ali i njene negativne strane.

Na taj način frizer će najbolje imati ideju šta je ono što vi želite da postignete.

- Uvek imajte na umu da vaš frizer nije mađioničar i ne može da izvede svaki trik na vašoj glavi - zaključio je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA