Estetski zahvat koji je isprobala i jedna Srpkinja HIT u svetu: "Moj život konačno ima smisla"

A kompleksi su nestali

  • 0

Odlazak "pod nož" nije baš uvek laka odluka, posebno ako je rinoplastika, odnosno operacija nosa u pitanju.

Međutim, jedan novi estetski zahvat zaludeo je devojke širom sveta, a zove se "tečni nos".

Naime, u pitanju je nehiruška intervencija koja podrazumeva ubrizgavanje filera (ili botoksa) kako bi se izravnali suptilne neravnine na nosu.

Ovakve procedure koštaju između 550 i 750 evra, a hirurzi tvrde da su efikasnije od tradicionalne rinoplastike, a uz to je oporavak mnogo lakši.

Dvadesettrogodišnja Marija iz Vlasotinca koja je sreću potražila u Dubaiju, odlučila je da se podvrgne ovakvom zahvatu koji je tamo već uveliki hit.

- Izbegavala sam da se slikam sa porodicom i prijatlejima jer nikada nisam bila zadovoljna kako moj nos izgleda - počinje svoju priču za "Telegraf".

prelepa devojka lepa lepotica minđuše crvena kosa pramenovi foto: pixabay.com

- Nisam nikada pričala o tome sa porodicom, a u ostalom operacija nosa je u Srbiji bila jako skupa. Kada sam se nedavno preselila u Dubai videla sam da je ovde hijaluronsko ispravljanje nosa jako popularno, a i pristupačno. Odmah sam se odlučila da isprobam - nastavlja.

Marija ističe da je zbog nosa imala jako velike komplekse koji su je sprečavali u mnogim stvarima, pa čak i u dolasku u Beograd.

- Osećala sam se sigurno u maloj sredini, a pomisao na odlazak u veliki grad me je plašio. Zbog finansijske situacije sam otišla u Dubai gde sam se odmah raspitala kakve se ovde procedure rade.

Hijaluronsko ispravljanje nosa je trenutno najpopularnije među milenijalcima, a rizika gotovo da nema.

- Ubrizgali su mi anesteziju i krenuli da mi ubrizgavaju filere koje su potom nameštali. Osećala sam se kao da mi neko masirao nos sve vreme. Doktorka mi je rekla da rezultati traju 18 meseci, a moguće je i posle par meseci uraditi korekciju - zaključuje Marija u razgovoru za "Telegraf".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA