• 7

Uradila je nokte, a sutradan joj je prst bio crn: Saloni lepote znaju da budu jako opasno mesto

Ova žena je umalo ostala bez prsta nakon što je u jednom salonu radila manikir

  • 7

Žena čiji identitet nije otkriven na društvenim mrežama preživela je pravi horor nako što je manikir pošao po zlu.

Nakon što je završila tretman noktiju žena je primetila da joj je vrh prsta jako bolan pa je odmah otišla kod lekara. Poslata je kući sa antibiotikom i uputom za kliniku za prelome.

Dva dana kasnije otok je počeo da raste, a prst da tamni. Do momenta kada je stigla u bolnicu prst joj je postao gotovo crn i rečeno joj je da će najverovatnije morati hiruškim putem da se odstrani s ruke.

Srećom operacija je prošla uspešno i lekari su uspeli da suzbiju infekciju, a ova žena je postom na Fejsbuku želela da podigne svest svim ženama o rizicima koji vladaju u salonima za manikir.

- Verujem da je infekcija nastala usled nesterilnih instrumenata koji manikirke koriste. Nikada nisam pomislila da bilo šta slično može da mi se desi, tako da obratite pažnju sledeći put koliko je čista oprema kojom vam sređuju nokte, upozorila je ova žena.

VIDEO: Zamalo ostala bez palca zbog preteranog pedikira

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Marijana

    Moja prijateljica je u jednom salonu radila french manikir za nokte na stopalima. Rekla sam joj da to turpijanje cele nokatne ploče uopšte nije zdravo i da je neprirodno, i da time rizikuje da dobije gljivičnu infekciju. Upravo to joj se i desilo, a infekciju noktiju je jako teško izlečila.

  • Jaaa

    Jel moze neko da preporuci najbolji salon za puder obrve u Bg? Zahvalna na iskrenoj preporuci??

  • Marko

    Saloni bez sterilizatora,sredstava za desinfekciju i materijal kupljen preko drustvenih mreza,neispitanog porekla i loseg kvaliteta.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima