≫ 

Žena sa najpoznatijim oblinama na svetu pokazala kako izgleda pravo žensko telo u trudnoći (FOTO)

Ešli Grejem je trudna i uživa u tome kako joj se telo menja

  • 22
Esli Grejem Foto: Instagram/theashleygraham

Najpoznatija plus-sajz manekenka na svetu Ešli Grejem koja je pre nekoliko dana objavila da očekuje svoje prvo dete, još jednom fotografijom iznenadila je javnost.

- Pre devet godina udala sam se za ljubav svog života. Bio je ovo najneverovatniji put sa mojom omiljenom osobom na svetu. Danas smo toliko srećni, zahvalni i uzbuđeni jer se naša porodica umnožava. Srećna godišnjica, život nam postaje sve lepši, poručila je Ešli svom suprugu Džastinu Ervinu.

Sinoć je pak objavila fotografiju kako njeno telo izgleda u trudnoći naglasivši da je "isto, ali malo drugačije".

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Na fotografiji koju je objavila vidi se njeno nesavršeno telo, sa kojim su se identifikovale mnoge žene, strije, višak kilograma i njena obla građa.

- Trudna sam, hormoni me rade i moje telo se menja. Ova slika je bilo sve što mi je potrebno - glasio je jedan komentar.

Bilo je i muškaraca koje je ova fotografija oduševila.

- Ja sam muškarac i sviđa mi se to što vidim. Moja mama je imala desetoro dece i sećam se da sam joj jednom kao dečak video stomak. Bilo mi je tada žao. Moja supruga je trenutno u trećem tromesečju i vidim kako moj nerođeni sin menja njen fizički izgled. Zato još više volim žene koje prolaze kroz sve ove promene zbog nas muškaraca. Svaki muškarac može da vozi pravo, ali se samo pravi vozači prepoznaju u krivinama - napisao je još jedan komentator.

VIDEO: Neverovatno! Ova trudnica vrti obruč, ali ne oko struka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zena

    19. avgust 2019 | 11:36

    Da li ste realni da komentarisete zene koje na svet donose novi zivot! Kg su relativni, neko se skoro ne ugoji, neko uzima hormone i kg su neizbezni...ali sve to dodje vremenom na svoje.Vazno je roditi zdravo dete. Zena koja zeli da bude manekenka ne treba da radja.U trudnoci misliti na sebe je sebicno !

  • Pera

    19. avgust 2019 | 11:14

    Dodala 30 kg u trudnoci. Jede ko morz

  • Mama

    19. avgust 2019 | 12:11

    I ja sam bila trudna pa ne izgledam ovako... Zenama je trudnoća izgovor da se zapuste. Daleko od toga da se moje telo nije promenilo, u trudnoći sam imala 15kg vise,i da imam po neku striju, ali je daleko od ovakvog izgleda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA