• 14

Želite da imate usne poput Anđeline Džoli? Jednostavan trik će ih učiniti sočnim i bez hijalurona

Zavodite punim usnama i bez kozmetičkih tretmana, a sve što vam je potrebno već imate u neseseru

  • 14

Zavidite Anđelini Džoli, Džesiki Albi, Skarlet Johanson i drugim holivudskim lepoticama na sočnim usnama? Postoji jedan sasvim jednostavan način da ih učinite punijim i to bez hijalurona. Sve što vam je potrebno nalazi se u vašem neseseru.

Iako je crveni karmin doživeo veliki povratak poslednjih godina, ma koliko da vam se dopada efekat dramatičnosti koji pruža, istina je da ova nijansa ne pristaje svakom obliku usana.

ruz, usne, karmin

Foto: Pixabay.com

Po pravilu, jarke ili tamne boje karmina, a koje su poslednjih godina bile izuzetno popularne, samo naglašavaju tankoću vaših usana. A ako ste u godinama ili pušač, istaći će i sitne, fine borice oko njih.

Ispucale usne, Usne

Foto-ilustracija: Profimedia

Ukoliko želite da vaše usne izgledaju sočno i mame na poljupce, svetski šminkeri savetuju da se okrenete ružičastoj. Koristite karmine u tonu koja podseća na prirodnu boju vaših usana i to u mladosti!

Usne

Foto: Pixabay.com

Nakon što nanesete ruž, uokvirite usne olovkom u boji identičnoj karminu. Rezultat – pune i zavodljivije usne, baš poput onih koje ima Anđelina!

Anđelina Džoli, izbeglice, NATO

Foto: Tanjug / AP

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Ja 2

    Razumem ovu opravdanu " mrznju" prema njoj,ali kao mlada je bila lepotica,e,sad godine,svi starimo.Protivnik sam estetkih zahvata( jedino ako mora),ali ako se odnosi na usne iz mladosti,jesu bile lepe.

  • Ja

    Ne želim! Tačka!

  • Ssasa

    Nakaza

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima