≫ 

Omiljeni karmin Megan Markl nosi se uz sve kombinacije, a Srpkinje će ga obožavati

Bio je izuzetno popularan u Srbiji početkom ovog veka, a vojvotkinja od Saseksa ga je vratila u modu

  • 0

Sve što Megan Markl ponese, bilo da je reč o garderobi, aksesoarima, ili vrsti kozmetičkih preparata koje koristi, istog momenta postaje trend u svetu.

Gotovo na svakom polju vojvotkinja od Saseksa polako ali sigurno potiskuje dosadašnju miljenicu britanske nacije i modnu ikonu među članicama kraljevskih porodica - Kejt Midlton.

Dok supruga princa Vilijama više naginje ka klasičnoj eleganciji, Meganini stilski odabiri su savremeni i šik. Isto tako i način šminkanja dve vojvotkinje se razlikuje. Kejt preferira nešto dramatičniju šminku na očima, dok supruga princa Harija insistira na prirodnom izgledu.

Kejt Midlton Foto: Guliver/Jeff Spicer - WPA Pool/Getty Images

Njena šminka je gotovo nevidljiva, osim maskare i dobre podloge deluje da uopšte ne nosi "make up". Možda najizraženiji detalj na njenom licu predstavljaju usne koje uvek oboji istom nijansom ruža.

Megan Markl i princ Hari Tanjug/AP

Karmini u takozvanoj boji mesa, a koju danas nazivaju "nude", bili su apsolutni trend u Srbiji početkom ovog veka, a čini se da ih je Megan vratila na svetsku scenu i to kraljevskom stilu.

Prednost ove nijanse je u tome što sjajno ide uz svaku odevnu kombinaciju, a što je Megan nebrojeno puta demonstrirala.

Megan Markl, princ Hari, kraljevska beba, beba Foto: Tanjug/AP

Bilo da je u pitanju gala događaj sa svetskim zvaničnicima, ležerna šetnja sa suprugom i sinom ili prijem na kraljevskom dvoru, "nude" karmin je idealan izbor.

VIDEO: Ako želite da postanete princeza, pratite ova uputstva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA