≫ 

Elizabet Harli u 55. izgleda kao devojka, a sada je otkrila koja je njena tajna i čije savete sluša

Dnevna rutina jedne od najatraktivnijih Britanki zapravo je vrlo jednostavna, a možete da je praktikujete i vi

  • 5

Iako je dobro zagazila u šestu deceniju života, britanska glumica, prooducentkinja i nekdašnja manekenka Elizabet Harli može se pohvaliti savršenim telom i licem gotovo bez bora.

Veoma je aktivna na društvenim mrežama na kojima ima ima preko 1,3 miliona pratilaca, a izazovne fotografije koje najčešće objavljuje, ne prestaju da iznenađuju javnost.

Kako je moguće da neko u 55. godini izgleda tako mladoliko?

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Kako nekadašnja devojka Hjua Granta i možda jedna od najatraktivnijih Britanki smatra, tajna je u dobroj hidrataciji kože. Elizabet šest puta dnevno nanosi hidratantne kremice na lice, a na vrat i dekolte čak deset puta. 

Ovaj savet dobila je od jedne druge Britanke, najpoznatije TV zloće - Aleksis iz kultne serije "Dinastija", odnosno Džoan Kolins. Liz i Džoan su provodile dosta vremena na setu tokom snimanja serije "The Royals", a vremešna dama koja i sama prkosi godina, otkrila joj je malu tajnu.

Elizabet Harli Foto: Instagram/elizabethhurley1

Džoan mi je rekla da svuda po kući ima raspoređene hidratantne i kreme za predeo oko očiju, pa kad god prođe pored jedne, nanese malo na lice. Odlučila sam da je kopiram, pa činim isto.

Što se ishrane tiče, insistira na hrani organskog porekla, a po sopstvenom priznanju izbegava paste, hleb, alkohol i, naravno, pije dosta vode.

Elizabet Harli sa sinom Foto: Instagram/damianhurley1

Na iznenađenje mnogih, Harlijeva koja ima 17-godišnjeg sina Demijana, ne zamara se napornim vežbanjem u teretani. Umesto, svakog dana odvoji za brzo hodanje, a s vremena na vreme praktikuje pilates i jogu.

VIDEO: Toples Elizabet Harli u bazenu je melem za oči

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    3. septembar 2019 | 09:43

    Lepo, bas lepo.

  • xyz

    3. septembar 2019 | 11:38

    Svoj izgled može da zahvali činjenici da nije imala Pepe Imaza za gurua 😂

  • Naki

    5. septembar 2019 | 08:55

    Tako što čitavi život parazitira, ne diže ništa teže od kremice za oko očiju,bavi se samo i jedino sobom i to je to. Prosto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA