Opasne "Barbi" injekcije zaludele žene širom sveta, evo šta morate znati ako stignu i u Srbiju

U Britaniji trenutno vlada jedan veoma opasan trend među ženama.

  • 4

Naime, u pitanju je prava pomama za injekcijama za tamnjenje, koje su uprkos činjenici da nisu testirane, ni odobrene dostupne svuda na internetu i to za samo 20 funti, odnosno nešto više od 2.000 dinara.

Popularno nazvane "Barbi lek", ove injekcije mogu izazvati ozbiljne zdravstvene tegobe. Naime, injekcije sintetičkih hormona stimulišu prirodni proces pigmentacije, a stranice koje prodaju "melanotan" nude ga bez ikakvog upozorenja o nus-pojavama.

Neki sajtovi idu toliko daleko da tvrde da je bezbednije koristiti te injekcije nego se sunčati jer "izlaganje sunčevim zracima može izazvati rak kože".

Inače, "barbi lek" injekcije mogu dovesti od insuficijencije bubrega, oticanja mozga, apscesa, glavobolja, povraćanja, mučnina, halucinacija, seksualne disfukcije i NIKAKO nisu sigurne za upotrebu, posebno ne kada se naručuju preko interneta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko Rambo

    9. septembar 2019 | 13:54

    Da bi žena bila barbi ne trebaju joj nikakve inekcije

  • Nebitno

    9. septembar 2019 | 13:59

    Neznam sto su poludele za silikonskim inekcijama ja imam jednu ali vrednu donesu zenu do ludila koja hoce neka mi se javi😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA