≫ 

Potpuno ste ih počupale, a sad ih želite natrag? Ovaj jeftini preparat pospešuje rast obrva

Veliki broj žena koje su se godinama mučile da se oslobode gustih dlačica iznad kapaka, sada su prinuđene da iscrtavaju obrve jer ne mogu da ih "nateraju" da ponovo rastu

  • 0

Kad je reč o lepoti  i negi lica i tela, trendovi se menjaju bukvalno iz meseca u mesec zbog čega je zaista teško uhvatiti korak sa modnim imperativima na ovom polju.

A ponekad je potrebno i vreme da bismo se rešili "posledica" poslednjih trendova pre nego što usvojimo nove. Tako su nekada ultra tanke obrve bile aposlutni hit, dok su sada u trendu debele obrve. I tu nastaje problem.

Sophia Hadjipanteli

Printskrin: Instagram/sophiahadjipanteli

Veliki broj žena koje su se godinama mučile da se oslobode viška dlačica iznad očiju, sada su prinuđene da ih iscrtavaju jer ne mogu da ih "nateraju" da ponovo rastu.

Prema rečima poznatih stručnjaka iz oblasti kozmetologije, postoji veoma jednostavan i ekonomičan način da pospešite rast obrva. Posmatrajte ih kao trepavice. Preparati koji pomažu rast dlačica na našim kapcima, isto će učiniti i sa onima iznad očiju.

Tetrahom, trepavice, oko, plavo oko

Prinskrin: Instagram / iafacts

Ricinusovo ulje se pokazalo kao vrlo efikasno sredstvo kad je rast trepavica u pitanju, a danas se sve više koristi i za jačanje obrva. Ovo ulje koje su još drevni Egipćani koristili kako bi sprečili opadanje kose, izuzetno je jeftino (bočica od 50 ml košta otprilike 200 dinara).

Ricinusovo ulje sadrži dosta nutrijenata i hidrira kožu ispod i oko obrva, stvarajući tako savršenu podlogu za oporavak dlačica. Osim toga poseduje antibakterijska svojstva koja sprečavaju opadanje i pospešuju rast ovih delikatnih vlasi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA