Trik Džesike Albe za besprekorno uvijene i duge trepavice koji će Srpkinje obožavati

Nema potrebe da obilno nanosite maskaru niti da stavljate svilene trepavice - ova "fora" će vas oduševiti

  • 0

Iako su najčešće okružene armijom pomoćnika koji čine sve kako bi ih učinili što lepšim, holivudske zvezde i same imaju neke svoje trikove koji im pomažu da u svakom trenutku izgledaju odmorno, sveže i negovano.

Holivudska glumica Džesika Alba, koja je  istovremeno i uspešna menadžerka kompanije za prozvodnju ekoloških pelene i ostalih preparata za negu beba “Honest”, otkrila je za strane medije kako joj polazi rukom da uvek ima savršene trepavice.

Dzesika Alba Foto: Profimedia

Nije reč o skupocenoj i kvalitetnoj maskari, niti o svilenim trepavicama. Trik kojem ova majka troje dece pribegava možete i vi vrlo lako da primenite. Alba koristi klasični uvijač za trepavice, ali postoji jedna "caka". Pre upotrebe ga zagreje jedno pet minuta fenom za kosu.

uvijac-za-trepavice-foto-pixabay Uvijač za trepavice Foto: Pixabay

Tako zagrejan uvijač će bolje savladati krute dlake na kapcima, a uvijene trepavice će i duže trajati. Zašto deluje? Pa, princip je sličan kao kod "peglanja" kose. Toplotom se kroti vlas koja kasnije dugo zadržava željeni oblik.

Alba kaže da posle stavi sasvim "običnu" maskaru kako bi trepavice učinila tamnijim i još više istakla oči.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA