≫ 

Najlepše devojke Srbije pripreme nastavile na Tasosu: Dočekala ih razna iznenađenja i izazovi

Najlepše devojke Srbije vežbale su jogu na plaži Giola, opuštajući se na najbolji način

  • 1
Miss Srbije u Grckoj pripreme Foto: Miss YU

Za samo dva dana boravka na Tasosu u Grčkoj, takmičarke za prestižnu titulu Miss Srbije doživele su razna iznenađenja i dobile šansu da uče jogu, Relax Tai - Chi i izazov da skaču sa stena.

Časovi joge i Tai Chi održavaju se na najlepšem mestu na plaži Giola, Afroditina suza, gde je po mitologiji kanula suza boginje i napravila uz more i kameno jezerce. Upravo ovde devojke vežbaju najlepšu komunikaciju duha, tela i prirode.

Miss Srbije u Grckoj pripreme Foto: Miss YU

- Dok "udišemo" more, opuštamo se na najbolji način - rekla je Milica Pavlović, Miss Kolubarskog okruga.

Jedna od najbolji instruktora joge u regionu Ivana Lončar navela je da je oduševljena jer na ovoj lokaciji na magičnom Tasosu, na plaži Giola, može najlepšim devojkama Srbije da prenese makar delić njene velike ljubavi prema jogi.

Miss Srbije u Grckoj pripreme Foto: Miss YU

- Družićemo se i radićemo sve vreme dok traju pripreme. Veliko organizacijsko iskustvo i kompletan tim funkcionišu kao jedan. Sve pohvale. A posebno sam srećna što je Vesna De Vinča žena neverovatne energije izabrala baš moju školu joge za edukaciju ovih mladih devojaka. Devojke, predivne ste, a sa rečenicom svakoga dana postajemo sve bolji - završila je.

Drago Vulinović, profesior Relax Tai Chi podsetio je da je ovo deseta godina kako sa organizacijom Miss Srbije odlazi na pripreme i kako je nesebično svoje znanje i iskustvo preneo na prethodnih devet generacija.

Miss Srbije u Grckoj pripreme Foto: Miss YU

- Ovo je deseta generacija i moj jubilej. Moj svakodnevni rad sadrži vežbe na kulturi pokreta, javnog nastupa i primenjenog scenskog pokreta. Ovim vežbama se između ostalog podiže i samopouzdanje i jačanje njihovog imidža u medijima - rekao je kroz osmeh.

Kako je dodao, "reči prikrivaju, a pokret otkriva iskreno raspoloženje".

Posebno se pohvalio što je uspeo da Vesni De Vinču, s obzirom na njenu energiju, zadrži na svojim časovima.

Miss Srbije u Grckoj pripreme Foto: Miss YU

Poseban izazov timu pripremila je najhrabrija finalistkinja Miss Rasinskog okruga, Jovanka Radojčić koja je prva skočila sa stene u jezero, a za njom su krenule jos četiri lepotice. Timu nije ostalo ništa drugo nego da im se pridruži, jer je ovo mesto fascinantno za kupanje i skokove. Svih pet devojaka su zbog hrabrosti i dobro izvedenih skokova nagrađene francusko srpskim parfemom "zemlja jorgovana".

Miss Srbije u Grckoj pripreme Foto: Miss YU

A kompletan ovaj ugođaj u Grčkoj i sjajne uslove za rad omogućio je izuzetan čovek Jorgos Frađoglu, vlasnik najveće turističke agencije na Tasosu. Da se radi o posebnom čoveku govori i činjenica da je na Afroditinoj suzi posadio mirisno bilje i razvija koncept ekološkog parka najzdravijeg na ostrvu.

Među porukama humanosti iz Grčke i svetske baštine koje su rasejane po ovom parku nalazi se i najstarija poruka naše Vinčanske civilizacije koja je napisana pre 5.000 godina i znači "život je ljubav".

Miss Srbije u Grckoj pripreme Foto: Miss YU

Kome će kruna od ovih prelepih finalistkinja promeniti život, saznaćemo 9. septembra u 21 sat u Kombank dvorani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA