≫ 

Ona ima stomak na kojem se vidi svaka pločica, ali ovom fotografijom je iznenadila obožavaoce

Jedna od najpopularnijih fitnes lica sa Instagrama iz Australije objavila je fotografiju koju su njeni obožavaoci dočekali sa oduševljenjem

  • 2
stomak, naduven, fitnes model, pms Foto: instagram.com/stephclairesmith

Stef Smit je jedna od najpopularnijih fitnes modela u Australiji koja reklamira poznate sportske brendove, a čak je pozirala i za Women's Health magazin.

Uprkos tome što ima nestvarno telo i mišiće na kojima radi svakog dana, Stef je jednom fotografijom dokazala da je baš kao i sve druge žene.

- Znate šta? Svima se dešava da se stomak naduje i da se nekoliko dana u mesecu osećamo kao pasulj koji nabubri, napisala je kraj fotografije na kojoj pokazuje naduven stomak.

Dalje u postu je objasnila kako joj se svakog meseca pred menstruaciju dešava da joj je stomak naduven i da vaga pokazuje više kilograma nego što inače ima.

- Nemojte da dozvolite da vas ovakve promene stresiraju i poremete u vašem putu za zdrav organizam. Ovakve promene na telu kod svake žene su normalna pojava i to je njegova prava lepota, poručila je ona.

Njene obožavateljke su sa oduševljenjem dočekale ovaj post:

- Ovo mi je bilo potrebno. Toliko sam naduvena svakog meseca. Treba sebe da podsećam na ovo svakog meseca, napisala je jedna korisnica.

- Toliko je divno što si ovo objavila, bio je kometar druge obožavateljke.

Ovo nije prvi put da je Stef objavila fotografiju svog realnog tela. Prošle godine je svojim obožavaocima otkrila trik koji modeli na Instagramu koriste kako bi izgledali savršeno, a sva mudrost je u uglu i osvetljenju.

Tada je objasnila svim obožavateljkama da nikada ne treba da se porede sa modelima sa Instagrama jer u stvarnosti ni one ne izgledaju tako savršeno.

Video: Zgodna Dušica pokazala tetovaže na zategnutnom stomaku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA