≫ 

Niste ni svesni koliko godina vam dodaje pogrešna frizura, a evo koje frizure brišu godine s lica

Pravi je izazov pronaći odgovarajuću frizuru za svoje godine, posebno ako želite da eksperimentišete sa stilom

  • 2

S godinama se pojavljuju bore na vašem licu, a kosa je sve tanja, pa je teško napraviti dobu frizuru koja će savršeno odgovarati vašem izgledu.

Poznati frizeri otkrivaju najbolji način da se podmladite menjajući frizuru. Odlazak u frizerski salon može vas podmladiti momentalno. Od toga da zaokružite lice šiškama do toga da nosite kosu na stranu daće vam prirodni fejslifting.

Šiške

Metju Dejvid koji poseduje luksuzni salon, savetuje da isečete šiške kao najjednostavniji način podmlađivanja. Kaže da je ipak bitno da vam frizura ostane sveža i moderna. Najkraća tačka na frizuri može vam biti kod jagodica na licu, ali ne treba je skraćivati više od toga.

Blagi pramenovi

 kosa, frizura, bojenje, farbanje, farbana,

Foto: pixabay.com

Metju kaže da je pronalazak savršene boje krucijalno bitan kada želite da održite mladolik izgled i predlaže da se uvek farbate u prirodne tonove. Ističe da neki klijenti žele da pokriju sede i za to je preporučio konturu boja kako bi istakao prirodnu lepotu klijenta isticanjem tena.

-Konturisanje bojom je tehnika kojom se pramenovi oko lica farbaju tako da najlepše istaknu obraze, jagodice i oči - savetuje.

Visoki rep 

Majkl Van Klark poznati frizer otkriva da kada podignete kosu u visok rep to može da vam zategne lice. Visok rep briše godine - rekao je. S druge strane, lokne kao "sarme" sa dosta laka za kosu dodaju godine vašem licu.

Skratite kosu

Džek je otkrio da postoji razlog zbog kog su starije žene uglavnom ošišane na kratko. Duža kosa spušta izgled lica i očiju na dole - rekao je

Kako starimo i lice se lagano spušta, tako da će podizanje frizure takođe stvoriti ilziju da su vam obrazi i oči podignute na gore, što će učiniti da izgledate mlađe. Kraća kosa je fejslifting koji uklanja sve nesavršenosti.

Ali ako želite da održavate dužu kosu, treba da održavate stepenastom. Takođe, kratka kosa ne stoji svima dobro. Kraći krajevi do lica će vam pomoći da održite mladolik izgled. U tom slučaju ostatak kose ne treba da vam bude kraći od ramena.

Video: Evo šta horoskop kaže o idealnim frizurama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Macka

    16. oktobar 2019 | 09:20

    Nije tacno!!!! Posmatrala sam dosta zena u srednjim godinima 50 i neka. Nosile su kratku kosu vodjene tom logikom kao i vi sto pisete. A onda su presle na duzu kosu. I gle cuda izgledale su drasticno mladje

  • Цига

    16. oktobar 2019 | 09:21

    А шта ми челави да радимо👴

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA