≫ 

Sreo prelepu devojku sa Instagrama i šokirao se: "Potpuno druga osoba od onih slika na mrežama"

"To što ste na društvenim mrežama lepe je jednako kao da ste bogate u Monopolu."

  • 12
Devojka, mobilni telefon, srećna, kuca poruke, gleda, osmeh Foto: Shutterstock

Na portalu "Ispovesti" jedan muškarac ispričao je koliko je bio u šoku kada devojku koju zna sa društvenih mreža nije prepoznao uživo.

- Šta uradiše ovi slini programi za ulepšavanje, filteri i fotošopovi... Dopisivao se ja sa jednom curom na Instagramu nešto neobavezno, na slikama kao vajana, prelepa, pune usne, lep nos, krupne oči, uzak struk, ma tip-top. Šetam ja gradom danas i ide mi u susret devojka. Vidim kako mi se približava gleda me u oči i smeška se, kad se približila zastala je ispred mene i pozdravlja me u fazonu "Pa, gde si ti" a ja se izgubio, nemam pojma ko je, rek'o "Ćao, ali mislim da si me pomešala sa nekim, ja tebe ne poznajem". Kaže "Pa, kako me ne poznaješ, dopisivali smo se" i kaže ona tu svoje ime, ja ostao u šoku. Znači poptuno neka druga osoba uživo od onih sa slika na Instagramu.

Devojke, ne radite to molim vas. Budite ono što jeste, postavljajte slike sebe u pravom svetlu, manite se fotošopova do mere da ste neprepoznatljive kada vas neko vidi uživo. To što ste na društvenim mrežama lepe je jednako kao da ste bogate u Monopolu. Impresivno, ali beskorisno. - napisao je.

Njegova ispovest oduševila je javnost, pa se tako mnogo njih pronašlo u tome i iznelo svoja iskustva:

- Tako i moja koleginica sa kojom radim pola godine, poslala mi zahtev na Fejs, ja je nisam prepoznala i odbijem zahtev. Sutradan na poslu me pita zašto sam je odbila. Ja blenem u nju, trebalo mi 2 minuta da ukapiram šta me pita. Rekoh žena, em si iz imena izvela totalno nelogičan nadimak, em ne ličiš na sebe. Evo je već treću nedelju samo službeno priča sa mnom.

- Pa da je ta stvarno takva i u prirodi kao što je i na Instagramu ne bi se s tobom dopisivala, zar ti to nije palo na pamet? Ali inače ste takvi uvek pomislite da je tako nešto moguće i nakon razočarenja svaki put bi opet naseli. Skoro, pa simpatično. - bio je drugi komentar.

Filteri koji dovode do neprepoznatljivosti

instagram foto: pixabay.com

Činjenica je da sve više besplatnih aplikacija za ulepšavanje doprinosi činjenici da gotovo da ne postoji nijedna fotografija na Instagramu koja nije dorađena.

Čak i onda kada nemaju šta da smanje, uvećaju, isprave devojke imaju potrebu da naprave barem jednu minimalnu prepravku na slici pre nego što je okače.

A evo i koje su to uglavnom prepravke:

Oči - aplikacije poput Snapseed-a i AirBrush-a nude opciju uvećanja očiju, pa tako ako prirodno imate sitnije oči, to ne mora biti slučaj na slikama.

Usne - mnoge aplikacije imaju reshape opciju pomoću koje devojke još više uvećavaju, i ovako napućena usta. Isto koriste i kada žele na naglase zadnjicu ili grudi ili pak, umanje struk.

Koža - tehnologija je sada napredovala da jednim klikom aplikacija uklanja sve nepravilnosti na listu.

Šminka - Aplikacija AirBrush ima čak čitavu paletu za precizno nanošenje šminke, pa su fotografije prelepih trepavica uglavnom rezultat ovog filtera.

Noge - Snapseed ima čak opciju za produživanje nogu, pa tako očas posla možete dobiti noge Žizel Budnšen.

Tek kada se izvrše sve potrebne izmene, devojke upadaju u novu dilemu - koji filter odabrati. I filteri umnogome utiču na celokupan izgled, pa se zato ne savetuje da koristite one koji će vas previše potamneti, ako na primer, prirodno imate beo ten.

Video: Da li je ona najveća prevara u istoriji seksi devojaka?

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    10. novembar 2019 | 11:54

    Devojke u bg su iskompleksirane do bola! Svaka koja prodje pored nekog izloga ili automobila,mora da se pogleda u staklo! A na hipstagramu,tu ih tek pucaju kompleksi.Doslo bolesno vreme!

  • Ha ha

    10. novembar 2019 | 11:48

    Kao "devojke ne radite to"... A bas takve su vam predmet zelja

  • Međed

    10. novembar 2019 | 11:14

    Kod nas se devojke sređuju i ulepšavaju kao da dolazi sutra princ po njih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA