≫ 

Užasan trend koji hara Instagramom: Nije im dovoljno što fotošopiraju struk i zadnjicu, a sada i ovo

Mnoge poznate ličnosti su optužene za pokretanje novog trenda izduživanja falangi prstiju kako bi ruka izgledala mršavije.

  • 4
falange prsti

foto: instagram/kyliejenner

Neobičan trend prvenstveno su pokrenule poznate ličnosti iz porodice Kardašijan/Džener, a blogerka Sara Tasker upozorava zašto mladi ovo ne bi smeli slepo da prate.

Novi Instagram trend mnoge je uplašio, pa tako izgleda da devojke širom sveta imaju savršene prste na rukama, u čemu im i te kako pomaže i fotošop.

Sara je podelila nekoliko fotografija na kojima se vidi da su šake ruku retuširane, a da su prsti znatno izduženiji, te da se falange (članci prstiju) jedva vide.

- Mislim da je ovo najbolji dokaz koliko je pojam idealnog tela na Instagramu otišao daleko - genetski nemoguć struk, naglašavanje oblina, a sada i prsti. Jednostavno je preterano! - napisala je.

falange prsti

foto: Tviter/screenshot

To pokreće novo ozbiljnije pitanje - kako poruku šaljemo mladim ženama i devojkama ako one misle da su prirodne linije ruku i nepravilna koža neprihvatljiva mana koju moraju popraviti?

Među poznatim ličnostima koje imaju savršeno glatke izdužene šake i prste su svakako Kajli Džener, Kloe Kardašijan, Selena Gomez i Skarlet Johanson.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA