On je najseksepilniji vatrogasac na svetu! Ekskluzivan snimak za sve čitateljke "Telegrafa"

Snimak nam stiže pravo iz Australije

  • 18

Kada smo pre nekoliko nedelja objavili kalendar australijskih vatrogasaca za 2020. godinu žene su doslovno bile van sebe.

Ove godine u kalendaru su se prvi put pojavili vatrogasci iz Nemačke i Francuske što svedoči popularnosti ovog kalendara i želji svih onih koji rade ovaj težak posao, da budu u njemu.

Međutim, jedan od vatrogasaca se posebno izdvojio.

Njegovo ime je Nejtan Dženkins, a u videu iznad možete pogledati i zašto je očarao žene širom sveta, manje svojim izgledom koliko ljubavlju prema životinjama.

Nejtan Dženkis

foto: www.australianfirefighters.com

Kalendar se može kupiti za 20 dolara, a u Australiji su od 1993. godine do danas od prodaje kalendara uspeli da sakupe 3 miliona dolara u humanitarne svrhe.

- Bilo nam je važno da pomognemo nekim manjim humanitarnim organizacijama za koje javnost nije imala prilike da čuje. - rekao je direktor organizacije Australian Firefighters Calendar Dejvid Rodžers dodajući da će najveći deo sredstava ići bolnici za životinje Currumbin Wildlife Hospital koja će ove godine lečiti preko 11 hiljada povređenih životinja, a sav novac od prodaje kalendara će biti namenjen kupovini nove opreme.

Ovaj više nego zanimljiv kalendar za 2020. godinu možete poručiti i iz Srbije putem portala Australian Wildlife Hospital, ali i njihovog Instagram i Fejsbuk naloga.

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana

    20. novembar 2019 | 15:37

    Nista posebno.Nasi muskarci Iz Srbije su lepsi I zgodniji od ovog botoksiranog.Bilo da krocite u Knez Mihajlovu ili na neku njivu srescete lepse muskarce od ovog.

  • Ja

    20. novembar 2019 | 15:14

    Dooooobaaaaaar! 😍

  • Fenix

    20. novembar 2019 | 15:16

    Zgodan čovek, vidi se da radi na svom izgledu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA