Umesto figarom, devojka ukovrdžala kosu radijatorom: Ne pokušavajte ovo kod kuće!

Neobičan način za koji tvrdi da štedi energiju

  • 1
kovrdžava kosa devojka foto: pixabay.com

Šta uraditi kada vam figaro pregori ili ste ga pozajmili prijateljici, a sada hitno morate da sredite frizuru? Poslužite se sopstvenim radijatorom.

Naime, dvadesetdvogodišnja Amerikanka Emili Kendal našla se upravo u ovoj situaciji kada se setila prilično inovativnog trika.

Kako je otkrila za američke medije, kada je njena trogodišnja ćerka krenula da dotakne cev od radijatora, ona ju je momentalno upozorila da to ne radi jer je vruća.

E, upravo tada joj je sinula ova neobična ideja.

- Bacila sam se na kolena i krenula obmotavati kosu oko radijatorskih cevi. Trebalo mi je svega 20 minuta da nakovrdžam celu kosu, a s figarom mi inače treba 40. - istakla je.

Dodala je i da na ovaj način štedi energiju, što je još jedan plus, a ubeđenja je da će i za praznike koristiti radijator koji će joj pomoći u savršenoj frizuri.

Uz sve navedene prednosti, ovo se ne čini kao najsigurnija ideja, pa vam mi ni ne savetujemo da ovo pokušavate kod kuće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA