≫ 

U Beograd stiže najlepša žena na svetu za 2020. godinu, mis sveta sa Jamajke

Miss World je najveće svetsko takmicenje u lepoti koje je u direktnom prenosu iz Londona ove godine gledalo preko 2 milijarde ljudi

  • 6
Mis Jamajke mis sveta, Miss World 2019 Miss Jamaica Toni-Ann Singh Foto: Profimedia

O tome da zvanična Miss Sveta stiže u Srbiju je kružila nezvanična informacija od oktobra meseca, ali je niko iz kompanije Miss Yu nije potvrdio. Ipak smo uspeli da dođemo do sasvim pouzdane informacije.

Ovu novost smo ekskluzivno saznali od Vesne de Vinče, predsednice Miss Yu kompanije, vlasnice licence Miss World za Srbiju i Crnu Goru i mnogih drugih licenci za najprestižnija internacionalna takmičenja u lepoti.

- Da , tačno je. Aktuelna Miss World Toni-Ann Singh dolazi u Srbiju u prvoj polovini 2020. godine. Sa njom, naravno, stiže i Julia Morley, predsednica i vlasnik organizacije Miss World, koja sledeće godine slavi 70 godina svog aktivnog rada. Počastvovana sam zbog toga jer sam pre sveg  i njen višegodisnji prijatelj. Jedna sam od retkih nacionalnih direktora koja je bila pozvana na Julijin rođendan, kada smo proslavili i njenu nagradu za životno delo, jer je Julija Morley do danas sakupila preko 500 miliona dolara za humanitarnu pomoć deci širom planete. Hej, 500 miliona je sakupila, a koliko je dobro znam, svaki peni je i kontrolisala, gde i za šta se ulaže. Neizmerno sam srećna zbog njenog dolaska, jer Julija je  25 godina, koliko sarađujemo, moj učitelj i naravno moj uzor-, rekla je de Vinča i dodala:

- Njen cilj, a i moj je „LEPOTA SA SMISLOM“ , lepota koja promoviše  obrazovne, nematerijalne i humane vrednosti.

vesna de vinca Foto: Miss Yu

Na zvaničan poziv dobili smo i potvrdni pismeni odgovor da će tim Miss World organizacije na čelu sa zvaničnom Miss sveta i predsednicom Julijom Morley sa zadovoljstvom posetiti Srbiju.

- Moj tim, tim kompanije Miss Yu i tim Miss World/ Jersey/ Limited organizacije trenutno ugovaraju protokolarne aktivnosti, program boravka, prijeme i posebno humanitarno veče. Malo je reći da sam jako počastvovana, jer je ovo odgovor na 25 godina našeg uspešnog rada i saradnje. To će biti i prvi put da Julija dolazi u Srbiju, mislim i u region. Biće mi zadovoljstvo da im pokažemo lepote Srbije, kulturu, tradiciju, da ih upoznamo sa našom istorijom i  izuzetnim ličnostima Srbije, - naglašava Vesna de Vinča.

Mis sveta 2019 Jamajka Foto: Promo

Izabrana Miss Sveta ,Toni-Ann Singh je briljirala na finalnoj priredbi Miss World u Londonu.  Strastveni je borac za obrazovanu ženu i ženska prava i izuzetan talenat u pevanju. Pred njom je nesumnjivo svetska karijera. Njena iskustva saveti i sugestije će biti značajni za pripremu našoj aktuelnoj Miss Srbije Andrijani Savić, koja će nas 04.12.2020. predstavljati na svetskom izboru na Tajlandu.

Izbor za Mis Srbije, Miss Serbia 2019 Foto: ATA Images/ mis Srbije Andrijana Savić

Podsećanja radi, u ovoj godini kompanija Miss Yu slavi 25 godina postojanja i aktivnog rada. Dolazak predsednice Miss World Julie Morley i Miss World 2020 Toni-Ann Singh je jedan od događaja koji najavljuju glamuroznu ceremoniju obeležavanja četvrt veka rada kompanije Miss Yu i  izbora Miss Srbije.

Video: Kristina Cvetković proglašena za Mis interneta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    19. decembar 2019 | 12:14

    Kakav biznis, ccccccc! Posao cveta, prodaju ih bogatašima za velike pare i od toga žive u luksuzu

  • Sudija Dred

    22. decembar 2019 | 17:28

    Najlepsa zena na svetu je odavno u Srbiji, evo je sedi pored mene.

  • Bn

    19. decembar 2019 | 13:28

    SVAKA 5 BEOGRAĐANKA LJEPŠA OD NJE!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA