Želi da ima najveće usne na svetu: Andrea se operisala čak 17 puta i ne planira tu da se zaustavi

Dvadesetdvogodišnja Andrea Ivanova iz Bugarske kaže da želi da ima najveće usne na svetu i ništa je neće sprečiti da uspe u tome

  • 23
Andrea Ivanova Instagram / andrea.andrea345

U septembru mesecu Andrea Ivanova je ukupno imala urađenih 15 operacija usana, a u toku naredna tri meseca uradila je još dva tretmana pomoću kojih je uvećala usta.

Studentkinja, koja studira filozofiju na Univerzitetu u Sofiji, je tako uspela da do sada uradi ukupno 17 zahvata u okviru kojih je svoje usne popunila hijaluronskim filerima. Kako kaže, planira da ima još jednu ili dve estetske intervencije do kraja godine.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Andrea Ivanova (@andrea.andrea345) on

Ivanova je potrošila u proseku oko 130 evra po tretmanu, ali je prestala da broji koliko je novca uložila u svoje usne tokom proteklih godina. Svoju transformaciju je započela prošle godine i kaže da se sada oseća srećnije jer ima veće usne, ali ističe da i dalje ima konkurenciju.

- Srećna sam zbog novih usana, jer smatram da izgledam lepše sa njima. Posetila sam skoro sve klinike za estetske operacije u Sofiji i stavila sam u svoje usne gotovo sve vrste filera. Nisam brojala koliko sam novca potrošila - kazala je.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Andrea Ivanova (@andrea.andrea345) on

Andrea ima svoj Instagram profil na kome objavljuje selfije svojih velikih usana, a uspela je da skupi čak 15.000 pratilaca.

Uprkos kritikama pratilaca, koji uglavnom ističu "da je preterala sa operacijama" i da "izgleda kao klovn", Andrea kaže da voli svoj izgled i ne mari za tuđa mišljenja.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Andrea Ivanova (@andrea.andrea345) on

- Dobijam na hiljade poruka u kojima mi ljudi daju komplimente za usne i modne kombinacije. Naravno ima i negativnih, ali uglavnom žene mi pišu negativne komentare - iskrena je.

Andrea se vodi mišljenjem da svi treba da imamo slobodu izbora, kao i da ne treba da postoje granice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA