≫ 

Od radnice u Meku do Plejboj modela: Danas je seks-bomba, a fotografija iz mladosti će vas frapirati

Dvadesetpetogodišnja Amanda Nikol Martin iz Las Vegasa zarađuje 700.000 evra godišnje radeći u modnoj industriji. Završila je studije, a godinama unazad radila je u restoranu brze hrane...

  • 12
Amanda Nicole Foto: instagram/the_amanda_nicole

Plejboj model Amanda Nikol Martin danas je prepoznatljiva po svojoj seksepilnoj figuri uz pomoću koje zarađuje ogromne svote novca.

Manekenka je stekla slavu na Instagramu i tako sebi obezbedila nove poslovne prilike u modelingu, međutim ova mlada žena nije uvek imala glamuroznu karijeru.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Amanda Nicole (@the_amanda_nicole) on

Amanda, koju često zbog lepote porede sa glumicom Skarlet Johanson, podelila je fotografiju na kojoj možemo da vidimo kako je izgledala sa samo 18 godina, kada je radila u jednom restoranu brze hrane.

Umesto savršene, duge kose, ona ima čupavu punđu, njeno lice je bez šminke i nosi uniformu, a malo je reći da apsolutno niko ne bi mogao da je prepozna niti da nađe neku sličnost sa njenim današnjim izgledom.

amanda nikol martin Foto: Printscreen/instagram.com/the_amanda_nicole

- Fotografiju je napravila moja mama, a nastala je prvog dana na poslu kada sam imala 18 godina. Radila sam celo leto pre fakulteta, stalno sam nosila čupavu punđu - otkrila je ova mlada žena.

Amanda je radila u restoranu brze hrane kako bi zaradila dodatni novac i pripremila se za studije, a zanimljivo je da se godinu danas kasnije udala za svog kolegu sa posla.

- Šef je bio užasan, kolege su stalno dramile i iskreno, nisu bile preterano inteligentne, ali sam zapravo u takvom okruženju uspela da upoznam svog muža - iskreno je kazala.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Amanda Nicole (@the_amanda_nicole) on

Amanda je sa svima podelila ovu fotku kako bi dokazala ljudima da isto tako mogu da promene put u životu i da pronađu sebe i budu srećni.

Ističe da je zahvalna na svim iskustvima zahvaljujući kojima je postala ono što jeste.

- Volim da pogledam unazad jer sam na svom putu dokazala koliko brzo može svako da promeni svoj život. To mi daje nadu da će budućnost postati sve bolja i nadam se da ću inspirisati druge da urade isto -  zaključuje.

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA