Jedan detalj na fotografijama Megan Markl i Kejt Midlton otkriva jasnu razliku između njih

Ekspert za govor tela je primetio jedan detalj na fotografijama Megan Markl i Kejt Midlton

  • 10

Iako možda niste primetili ranije Megan Markl i Kejt Midlton zauzimaju potpuno različit stav kada se fotografišu, a stručnjak za govor tela tvrdi da upavo u tome može da vidimo koliko se njih dve razlikuju.

Vojvotkinja od Saseska, Megan, uvek se trudi da gleda pravo u objektiv kamere. Time odaje sliku pristupačne i samouverene žene.

megan markl, princ hari, australija, turneja, kraljevska porodica Foto: Tanjug/AP

Iako je Megan istih godina kao Kejt, postoji ogromna razlika u njihovom odnosu sa kamerom - kaže Džudi Džejms, autor knjige "Biblija govora tela".

Kao mlada žena koje pripada generaciji selfija, Megan ima naviku da koketira sa kamerom što sugeriše da želi otvoreno i samouvereno da komunicira, na način na koji bi njeni vršnjaci to radili za društvene mreže i blogove.

Kejt Midlton Foto: Guliver/John Phillips/Getty Images

Sa druge strane, vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton gotovo uvek izbegava da gleda pravo u kameru. Džejms tvrdi da izbegavanje kontakta očima sugeriše da je rezervisana ili jednostavno pasivna osoba.

- Činjenica da je Kejt otišla iza kemere kako bi usnimila dečije fotografije dokazuje da je ona verovatno introvertna osoba za razliku od Megan koja "puca" od samopouzdanja. Kejt prelepo pozira, ali nema direktnu komunikaciju sa fotoreporterima - istakla je.

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    4. januar 2020 | 14:12

    1. Megan je bila glumica i to joj je profesija da koketira sa kamerom. 2. Kejt je buduća kraljica, što Megan nikad biti neće i u skladu sa tim mora i da se ponaša. Što nam govori da Megan ima mnogo veću slobodu.

  • Branka

    4. januar 2020 | 21:20

    One nisu za poredjenje . Kejt buduca kraljica , a Megan bivsa glumica i nema obavezu postovanja strogih pravila jer Hari nije buduci kralj.

  • Kalimera

    4. januar 2020 | 12:43

    Cvrc teorija. KEJT JE KEJT. TO JE TO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA