≫ 

U 2020. ove frizure biće popularnije od svih drugih: Sve su praktične i jednostavne, obožavaćete ih!

Ukoliko nameravalte da u novoj godini promenite frizuru ili bar osvežite staru, obavezno pregledajte najveće trendove u hair svetu za 2020. godinu.

  • 2
Frizura Foto: Pixabay

Svetski frizeri su za 2020. godinu najavili povratak retro frizura, a akcenat je stavljen na poigravanje dužine i forme.

Tako će u glavnom trendu biti moderne verzije piksi i bob frizura, što će se posebno dopasti sa damama koje preferiraju kraću kosu, ali i ravno šišana duga kosa koja naglašava bujnost i dodaje volumen kose.

U nastavku pogledajte koje frizure su najavljene kao najpopularnije:

Moderni šag

Za razliku od uglađenih frizura koje su dominirale ranije trendovima, u 2020. ćemo sa sigurnošću svuda viđati moderni šag. Šag frizura je karakteristična po neurednim pramenovima različitih dužina, koji daje efekat bujne kose, i savršeno stoji ženama sa ovalnim crtama lica.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by VANCOUVER ✖ HAIRSTYLIST (@karlgbrown) on

Kratke šiške

Iako su se postepeno vraćale na scenu, kratke i ravne šiške sve više osvajaju pažnju. Razlog je što krase lice, odlično stoje dama sa kratkom i srednjom dužinom kose i najvažnije od svega - veoma jednostavno se stilizuju.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Bowie (@bowie.no) on

Novi piksi

Piksi frizura se smatra večnom klasikom koja nikada ne izlaze iz mode. U sezoni ispred nas frizeri su nam predstavili novi način da je nosimo a koja se odnosi na dužinu. Dakle, poenta je da frizura bude što kraća, ali i da se detaljno oblikuje svaki pramen kose, tako da savršeno uokviruju lice.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Short Cut Killa™️ (@shortcutkilla) on

Kosa jednake dužine

Kosa jednake dužine je najlakša za održavanje, savršeno uokviruje i izdužuje lice. Ujedno je odlična za dame koje imaju retku kosu, jer će vizuelno činiti vašu kosu bujnijom. Savet je da dodate serum za sjaj kose kako bi ona izgledala još blistavije.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by New Jersey Hair (@gabcraftandtheory) on

Novi bob

Bob frizura je idealna za dame koje imaju kraću kosu. Zahteva malo veću spretnost pri stilizovanju, jer kosa treba da se prvo isfenira na ravno, a zatim uz pomoć okrugle četke za feniranje da se krajevi uviju prema licu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by @the_bob_haircut on

Video: Da li je ona kraljica frizura ili potpuni treš, pitanje je sad?!

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    9. januar 2020 | 23:47

    Imajte normalnu prirodnu kosu bez ikakvih eksperimentisanja, jer najlepše dame su zapravo prirodne. Eksperimentisanja se obično ne završe lepo.

  • Perverzni andjeo

    9. januar 2020 | 21:28

    Nenormalno me pale crvenokose jos ako su ridje dole bingo to je bas retkost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA