≫ 

Viktorija Bekam otkrila jutarnji rutal zbog kojeg izgleda kao da nije ostarila ni dan

Viktorija Bekam već godinama unazad praktikuje zdrave životne navike, zahvaljujući kojima je u 45. godini uspela da zadrži savršen izgled i blistavu lepotu

  • 3

Modna dizajnerka i bivša članica grupe "Spajs grls" Viktorija Bekam otkrila je na svom Instagram profilu kako započinje svoj dan.

I dok bi mnogi pomislili da ova stilska ikona ima poseban režim ishrane, koji se odnosi na preskupe preparate, istina je da Viktorija koristi sredstvo koje svi mi imamo u kući - jabukovo sirće. Bivša Spajsica je tako napisala na svom Instagramu da dan počinje sa dve kašike jabukovog sirćeta.

Inače ovo piće već godinama se nalazi na listi najpopularnijih upravo zato što ima čudotvoran efekat na zdravlje čoveka - smanjuje nivo šećera u krvi, ubija bakterije i pomaže u gubitku kilograma.  Baš poput Viktorije, koriste je i mnoge slavne dame mrđu kojima su Dženifer Aniston i Miranda Ker.

Viktorija Bekam, helanke Foto: Profimedia/Backgrid USA

Bekamova supruga i majka četvoro dece, nakon sirćeta, obavezno ispija napitak koji se pravi od tople vode i limuna. Kaže da je upravo ovo piće zaduženo za njen sjajan ten kože, a ujedno vrši detoksikaciju tela i utiče na bolje varenje.

Tu nije kraj Viktorijine jutarnje rutine.

Viktorija Bekam Foto: Instagram/victoriabeckham

Nakon dva napitaka obavezan je doručak koji joj piprema njena sedmogodišnja ćerka Harper. Recept je jednostavan - u bademovo mleko se potopi čia seme, a potom se doda šaka malina.

Jutro ne može da prođe bez kafe, tako da kreatorka najpre popije jednu ili dve šolje espreso kafe. Tek nakon ovog rituala, spremna je za teretanu.

Video: Viktorija Bekam skinula sve tetovaže posvećene Dejvidu

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jUCA

    11. januar 2020 | 02:19

    Sirce, limun, maline i dve solje kafe, i sve to za dorucak. Da li je ista ostalo od sluzokoze njenog zeludca i kako nema u najmanju ruku gastritis?

  • JA

    10. januar 2020 | 20:26

    Tajna je u tome sto se nikada ne smeje kako ne bi dobila bore. 😂

  • Mina

    21. januar 2020 | 08:38

    Suva kao saraga.. pojede je kiselina Baš itgleda zdravo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA