≫ 

Vinona Rajder je fenomen: Već 20 godina izgleda potpuno isto, a ove slike to i dokazuju

Njena nova serija "The Plot Against America" počinje krajem marta, a glumica izgleda nikad bolje

  • 2
Winona Ryder, Vinona Rajder Foto: Profimedia/Guliver/Kevin Winter/Getty Images

Kada se glumica Vinona Rajder pojavila na jednom događaju u Kaliforniji kako bi promovisala svoju novu seriju svi su primetili njen neverovatno mladoliki izgled.

Vinona danas ima 48 godina, a ako njene trenutne fotografije uporedite sa starim uočićete jednu činjenicu- ova žena kao da nije ostarila ni dana.

Njeno lice je blistavo i bez bora, baš kao što je izgledala devedesetih dok se zabavljala sa glumcem Džonijem Depom.

Vinona Rajder Foto: AP/Tanjug

Inače, Vinona je jednom prilikom rekla da nema problem sa starenjem jer joj bore donose i zanimljivije uloge u filmovima.

Nju su zvali i večitom devojčicom Holivuda jer je karijeru započela kao jako mlada, a sada je pokazala da su za nju godine samo broj.

Kada je reč o odevanju i samoj pojavi Vinona je godinama negovala alternativan stil oblačenja i nikada nije nosila provokativne odevne komade.

Winona Ryder, Vinona Rajder Foto: Profimedia/ Vinona 1996. godine

Iako je tokom 80-ih i 90-ih godina važila za jednu od najsimpatičnijih glumica Holivuda producenti nisu tako mislili kada je došla na audiciju.

- Rekli su mi da ne bi trebalo da se bavim glumom, da nisam lepa i da je bolje da se vratim u školu- rekla je jednom prilikom Vinona koja je tada imala samo 15 godina.

Ipak, njeni roditelji su joj govorili da je svaka osoba drugačija i da je upravo to čini posebnom, što je bila njena zvezda vodilja za početak velike karijere.

Video: Dr. Paukman podmlađuje ljude, a ovo je njegov recept za mladost

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hd

    16. januar 2020 | 17:52

    Mogla je biti top glumica posle 8 putnika. Ali ocigledno nije sva svoja i ok u glavi, kad su je nahvatali u butiku da uzima stvari iznosi i da ne mora da plati, upropastila karijeru. 🤦‍♂️

  • 1.2.triii

    16. januar 2020 | 16:22

    Kao naša glumica Rada Đuričin..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA