≫ 

Izgleda kao boginja: Fotografije od pre i posle 40 godina dokazuju da ova žena uopšte ne stari

Zbog savršenog izgleda koji je uspela da održi u 63. godini mnogi smatraju da je tajvanska glumica Čen Meifen otkrila eliksir mladosti

  • 2

Čen Meifen sa Tajvana je davne 1975. godine proglašena misicom, a ova titula otvorila joj je brojna vrata u svetu modelinga, televizije, glume.

Iako je prošlo čak četiri decenije od pobede na izboru lepote, a Čen je u međuvremenu aktivno radila kao glumica i voditeljka, lepa Tajvanka je i dalje ostala prepoznatljiva po svojoj atraktivnosti, gracioznosti i stilu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by 陳美鳳 (@im_meifen) on

Danas ima 63 godine i mnogi kažu da izgleda kao da uopšte ne stari što dokazuju fotografije sa izbora za mis, kada je Meifen imala samo 19.

Čen je nedavno oduševila svoje pratioce na Instagramu fotografijama na kojima je pokazala sjajnu i zategnutu kožu - bez bora, ali i pločice na stomaku i obline.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by 陳美鳳 (@im_meifen) on

I dok mnogi pokušavaju da saznaju u čemu je tajna njene večne mladosti, glumica i voditeljka je u jednom intervjuu otkrila da smatra da je za njenu lepotu zapravo zadužena supa koju jede svakog jutra.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by 陳美鳳 (@im_meifen) on

- Dodajem par komada đumbira u supu i mislim da on pomaže mojoj koži da ostane zategnuta i sjajna - kazala je Čen.

Ova dama, koja je odavno ušla u sedmu deceniju života, priznaje da nije obožavalac fitnesa, te da joj je teško da se natera da ode u teretanu. Najćešće u toku jedne nedelje ima dva do tri treninga snage.

- Znam da moram da nastavim da vežbam. Ljubomorna sam na one ljudi koji imaju naviku da redovno idu u teretanu. I dalje moram sebe da teram da upražnjavam fizičku aktivnost - priznala je.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by 陳美鳳 (@im_meifen) on

Tajvanka je toliko oduševila svoje sunarodnike, ali i ceo svet, tako da je na popularnoj društvenoj mreži Instagram prati više od 80.000 pratilaca. Uglavnom joj se javljaju žene sa željom da saznaju sve o njenoj nezi, ali i modnom stilu.

Čen, iako se uvek pojavljuje u elegantnim kreacijama pred kamerom, obožava ležeran stil, te joj najbolju modnu kombinaciju predstavljaju majica i farmerice.

Video: Toples Elizabet Harli u bazenu je melem za oči

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA