Zamalo da oslepi zbog popularnog tretmana: Srpkinje lude za njim, a ne znaju koliko je opasan

Koliko god želeli da isprobate neke od popularnih metoda za ulepšavanje lice i tela, potrebno je da se dobro raspitate o svim nuspojavama koje se mogu odraziti na vaše zdravlje

  • 4
Veštačke trepavice

Printskrin Youtube / Caters Video

Devetnaestogodišnja Lejni Palmer iz Brentvuda je odlučila da nadogradi trepavice u jednom kozmetičkom salonu. Iako se radovala da svoje oči vizuelno uveća uz pomoć ekstenzija, brzo je zažalila zbog odluke.

Kako je ispričala za "Dejli mejl", kozmetičarka iz jednog lokalnog salona joj je ponudila besplatan tretman lepljenja trepavica u zamenu da se fotografiše kao model za potrebe društvenih mreža.

Prihvatila je ponudu i otišla u kliniku za negu lepote, ne nadajući se da će joj nestručno lice postaviti ekstenzije zajedno sa agresivnim lepkom direktno u oko.

Metoda nadogradnje je nadražila njene oči, a trepavice su bile oštećene u tolikoj meri da ništa nije moglo da ih spase. Oči su joj bile izgrebane iglama tokom mučne procedure kojoj se podvrgla u oktobru mesecu prošle godine.

Kada je shvatila da su tepavice bile totalno zalepljene za kraj oka, odnosno da je stanje toliko ozbiljno, Lejni je hitno posetila bolnicu. Tada su joj lekari saopštili da je mogla potpuno da oslepi.

Britanka je podelila svoje iskustvo vezano za ovaj popularni tretman, koje žene u Srbiji obožavaju, kako bi upozorila druge mlade dame da budu obazrive kada reše da se ulepšavaju novim metodama.

- Kada sam otišla kod doktora, rekli su mi da sam imala sreće što sam zadržala vid. Bila sam šokirana, a bol nije prestajao - ispričala je Lejni.

Nakon užasnog iskustva kroz koje je prošla, objasnila je da su lekari odmah reagovali, odstranili lepak i sprečili nastanak infekcije. Lekarima je zahvalna na brzoj i odličnoj reakciji i tvrdi da više neće nikada neće da lepi ekstenzije na trepavice.

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aaa

    18. januar 2020 | 09:31

    Jos samo kad bi mozak mogle ugraditi, to bi im bila jedina pametna investicija.

  • MaraNS

    18. januar 2020 | 02:04

    Masovno devojke nose ove trepavice. Ruzne su i izgledaju neuredno na svakoj devojci na kojoj sam videla.

  • AAA

    18. januar 2020 | 00:29

    Ima li nesto na tijelu nasih zena a da nije ugradjeno😂😂😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA