≫ 

Ona je majka četvoro dece i baka, ali kada vidite kako izgleda nema šanse da joj poverujete

Đina Stjuart je postala popularna zahvaljujući svojim zavodljivim fotografijama koje deli sa svojim pratiocima na Instagramu, ali i saradnji sa poznatim muškim magazinom "Plejboj"

  • 20

Četrdesetdevetogodišnja Đina Stjuart iz Australije redovno postavlja seksepilne objave na svojim društvenim mrežama, a nedavno se pohvalila da će uskoro krasiti naslovnicu "Plejboj" magazina.

Majka četvoro dece i baka uspela je svojim vrelim fotografijama, na kojima je mahom oskudno odevena da izazove veliku pažnju internet publike. Ipak, zgodna Australijanka ističe da je, pored brojnih ponuda za brak, i dalje sama i traži svog savršenog partnera.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Gina Stewart (@worldshottestgrandma) on

Dok se njeni obožavatelji dive njenom devojačkom izgledu, Đina nema previsoko mišljenje o sebi.

- Ne bih sebe opisala glamuroznom damom, pre bih rekla da pomalo čudno izgledam. Singl sam, nemam partnera. Najbolji način da skrenem pažnju na sebe je da ispričam dobar bapski vic - šaljivo je kazala.

Kada je reč o tipu muškarca koji joj se dopadaju, Đina otkriva da joj najviše "pada" na holivudski šarm glumaca, posebno na njihov govor.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Gina Stewart (@worldshottestgrandma) on

- Volim muškarce sa sličnom bojom glasa kao Metju Mekonahi ili Patrik Svejzi, mislim da se tajna krije u južnjačkom akcentu i harizmi.

Kada je reč o njenom nadimku, najseksepilnije bake na svetu, kaže da je ne čudi što su je ljudi tako prozvali.

- Nikada nisam želela da me tako zovu, zaista nije moja ideja. Ali zapravo mi se sviđa to "baka", jer smatram da je pravo uživanje odgajati srećne i zdrave unuke - pohvalila se Stjuartova, te otkrila da je srećna zbog velike porodice koju ima.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Gina Stewart (@worldshottestgrandma) on

Ipak, na njenim fotografijama sa Instagrama nemamo priliku da vidimo kako uživa sa familijom, tj. decom i unučićima. Đina uglavnom objavljuje ekstremno vrele postove, na kojima pozira odevena samo u donji veš, kupaći kostim, haljine dubokog dekoltea....

Grudi, savršeno zategnut stomak, izvajane noge, uglavnom ističe u prvi plan, a zanimljivo je da osim sjajno izdefinisanih mišića, ova 49-godišnja dama ima blistavu kožu lica, bez ikakvih vidljivih bora, perfektan osmeh i dugu kosu, te njen izgled doslovno podseća na izgled dvadesetgodišnjakinja.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Gina Stewart (@worldshottestgrandma) on

Da li vam se dopadaju fotografije ove bake?

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA