Novi trend na Instagramu nadmašio je sve prethodne: Obrve se sada nose ovako i neće vam se svideti

Umesto gela za obrve, žene sada koriste sapun

  • 3
Obrve Foto: Pixabay

Trendovi u lepoti se stalno menjaju, a kada je reč o obrvama čini se da kozmetičari i šminkeri uvek pronalaze nove načine kako da ih oblikuju i vizuelno učine lepim i gustim.

Tako se nakon japanske metode iscrtavanja i ugradnje ekstenzija nedavno pojavila posebna tehnika ulepšavanja obrva koja garantuje postizanje prirodnog i zdravog izgleda.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Soapbrows (@soapbrows) on

Reč je o neobičnom trendu koji je zaživeo među ženama širom sveta, a zanimljivo je što se umesto standardnih gelova koristi tvrdi sapun.

Metoda je namenjena svim ženama koje žele da postignu efekat gušćih i bujnijih obrva, a sve što vam je potrebno su sapun i četkica za obrve. U pomoć vam može doći i stara četkica od maskare koju treba prethodno dobro da očistite.

Prođite četkicom po sapunu, a zatim je nanesite na obrve. Obrve češljajte prema gore i oblikujte ih baš kako vi želite. Nakon samo par minuta obrve će se čvrsto zalepiti za kožu i biće postojane tokom celog dana. Savet je da  ako sapun nanosite u tanjim slojevima jer ćete tako lakše oblikovati obrve.

Kada je reč o izboru sapuna, preporuka je da birate higijenski proizvod koji u sebi sadrži glicerin jer on ima relativno niski pH koji sprečava iritaciju.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by MakeUp Coyote (@makeup.coyote) on

Kako prenose magazini iz sfere lepote, sapun je mnogo efikasniji za stilizovanje obrva od klasičnih gelova jer nudi mnogo dugotrajniji učinak.

Tajna se krije u sastavu. Gelovi za obrve su na bazi vode, pa u slučaju da se oznojite on može da izgubi svoja svojstva dok su sapuni gušći i samim tim postojaniji.

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzonii

    31. januar 2020 | 14:35

    Hahaha bas me nasmeja. Pa ti sto "od sada tako nose" obrve, nek nastave. Vise normalnijih devojaka za nas.

  • Johan

    31. januar 2020 | 15:48

    Pa to sad i nelici ninasto pa zene izvolite ako zelite da se unakazite

  • Alek

    31. januar 2020 | 17:49

    U skladu sa vremenom. U ovo samo gejevi mogu da se zaljube.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA