≫ 

Prokletstvo lepote: Ova devojka toliko dobro da izgleda da niko ne veruje da je stvarna

Lepota je za nju prokletstvo

  • 10
Holi Valentajn Printskrin Instagram / holly.treats

Američka manekenka Holi Valentajn tvrdi da je banovana sa Tindera jer zbog njenog atraktivnog izgleda muškarci, odnosno potencijalni momci, misle da je njen profil lažan.

Lepotica je za svetske medije ispričala da je napravila nalog na popularnoj aplikaciji za upoznavanje kako bi mogla da se sretne sa nekim momkom tokom čestih poslovnih putovanja.

- Kupila sam najskuplji paket koji Tinder nudi.  Koristila sam jasne fotografije, popunila potrebne informacije, gledala sve dostupne muškarce koji me okružuju i čak sam pronašla nekoliko njih - kazala je ova stidljiva 26-godišnja manekenka koja ima 1,2 miliona pratilaca na Instagramu.

Međutim, pre nego što je uspela da zakaže sastanak, atraktivna plavuša se suočila sa užasnim porukama muškaraca - bombardovali su je porukama u kojima tvrde da je "toliko lepa da ne veruju da je stvarna".

Holi je potom banovana, a kaže da su je uglavnim svi pitali "zašto bi devojka poput nje bila na Tinderu" , te su zaključili da je njen profil lažan.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Holly Valentine🦄 (@holly.treats) on

- Manekenke takođe mogu biti stidljive - ističe Amerikanka.

- Nisam se ni sa kim upoznala niti zapravo koristila aplikaciju -  žali se lepotica, koja kaže da joj novac nije refundiran niti je dobila objašnjenje za banovanje profila.

Kompanija Tinder se još uvek nije oglasila povodom ovog slučaja, ali svakako ova dejting aplikacija zabranjuje nage fotografije i seksualno eksplicitni sadržaj.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Holly Valentine🦄 (@holly.treats) on

Treba uzeti u obzir da lepa Holi voli na svom Instagramu da objavljuje provokativne fotografije, zbog kojih neretko dobija zahteve od raznih ljudi sa specifičnim fetišima koji joj predlažu kako može da se snima.

Međutim, influenserka tvrdi da uprkos takvim objavama ona se trudi da ostane devojka iz komšiluka, a samo ponekad dozvoli sebi bombastičan izgled.

Kako vam se sviđa Holi? Da li je zaista i vama toliko prelepa?

Video: Ona se svaki dan igra svojim košarkaškim loptama i neviđeno dobro ih tapka

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zagondzija

    14. februar 2020 | 11:59

    Po cemu je to ona posebna prosek i nista vise

  • Katr

    14. februar 2020 | 11:30

    Ko to kaze da ova zena izgleda lepo i dobro...

  • Ivan

    14. februar 2020 | 12:52

    Ja ću pre poverovati da nije stvarna, nego da toliko dobro izgleda. Čist prosek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA