≫ 

Izbacila je samo nekoliko stvari iz ishrane: Posle 7 dana dobila ravan stomak i isklesane trbušnjake

Da li je ovo zaista moguće?

  • 6
Aleksandra Kan rijaliti zvezda Printskrin Instagram / alexandralouise__

Britanska rijaliti zvezda Aleksandra Kan podelila je fotografiju tela sa svojih 1,4 miliona pratilaca ne bi li otkrila kako putovanja, određena ishrana i fizička aktivnost mogu da utiču na izgled.

S obzirom na to da je objavila kolaž, koji se sastoji iz dve fotografije, Aleks na prvoj slici pozira u kratkom belom topu koji otkriva nadut stomak, a već u sledećoj sceni, nastaloj pet dana kasnije, prikazuje neverovatno isklesane trbušne mišiće.

- Leva slika je snimljena u Los Anđelesu prošle nedelje. Imala sam problem sa zadržavanjem vode u organizmu, kao i dijareju. Odsela sam u hotelu, svakog dana sam jela u restoranu i imala veoma ograničen izbor namirnica, odnosno nisam mogla da kuvam svoja jela i da koristim namirnice koje obično imam u frižideru. Probala sam da biram što zdraviju hranu iz kuhinje hotela, ali nemate ideju koliko se ulja, soli, šećera i drugi skrivenih sastojaka dodaje u hranu ... Uprkos vežbanju, nadutost je bila prisutna sve vreme - napisala je u objavi na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Alexandra Cane (@alexandralouise__) on

Aleksandra je priznala da se zbog toga osećala mentalno loše kao da je imala manjak motivacije i bila je ekstremno umorna. Pet dana kasnije vratila se u Englesku, počela da kuva svoju hranu, a njena figura se ponovo vratila u prvobitno stanje.

- Ovo pokazuje da čak i nedelja loše ishrane neće da poništi ono na čemu mesecima radite... Samo to morate da ostavite iza sebe, vratite se starim navikama i počnete da jedete zdravu hranu. Ne budite prestrogi prema sebi - dodala je Kanova.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Alexandra Cane (@alexandralouise__) on

I dok joj se većina ljudi iskreno zahvalila zato što je putem društvene mreže podelila svoje iskustvo, mnogi su iskazali da je upravo so namirnica koju treba izbaciti iz ishrane ili bar smanjiti unos. Ne samo da so zadržava vodu u vašem organizmu, pa tako izaziva nadutost, nego se i negativno odražava na krvni pritisak. 

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ahh

    19. februar 2020 | 17:30

    Naravno da nije moguce, nemojte se zavaravati! Stroga ishrana i trening 5 dana u nedelji za 2 meseca od 5 do 7gk mozete smrsati, tako da ne nasedajte na svakakve price. 🙋‍♂️

  • Dr

    19. februar 2020 | 17:09

    Meni bolje ove okrugle

  • trougao

    19. februar 2020 | 17:44

    prvo trenirate jako da dodjete do zeljene forme,izbacite svu vodu iz tela,slikate se. i onda navalite na slatkise,gazirano,pivo,i mek donalds. slikate se i napravite savrsenu sliku za pre i posle! (samo sto je posle pre,a pre je posle) ✌🏻😝😝😝

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA