≫ 

Identične su, iako je razlika među njima 30 godina: Možete li da pogodite ko je majka, a ko ćerka?

Kao sestre su, a razlika u godinama je neverovatna

  • 10
Anđela Paul Printskrin Instagram / angelapaul

Fotografije majke i ćerke postale su hit na društvenim mrežama jer mnogi ne mogu da veruju da je između njih razlika čak 30 godina.

Anđela Paul (64) i njena 34-godišnja ćerka Arijel iz Velike Britanije bliske su poput najboljih prijateljica, a mnogi kažu da izgledaju kao da su sestre.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by angelapaul (@angelapaul) on

Prelepa plavuša, koja je odavno ušla u sedmu deceniju života, tvrdi da nikada nije radila plastične operacije i da je za njenu negovanost odgovoran odnos prema zdravlju i aktivan stil života. Britanka tvrdi da redovno vežba, praktikuje meditaciju, zdravo se hrani i brine o svom mentalnom zdravlju.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by angelapaul (@angelapaul) on

- Ne postoji neka velika tajna vezana za graciozno starenje. Genetika pomaže, ali iskreno način života u velikoj meri može da utiče na izgled u poznim godinama. U mojim ranim dvadesetim bila sam puna života, samopouzdanja i enegije, ali u kasnim dvadesetim mi je otkivena bolest pod nazivom lupus zbog čega sam počela da meditiram. Zahvaljujući dijagnozi meditacija je postala moja disciplina i osnova nega svog uma i načina života - ističe ova mladolika dama.

Nekadašnja manekenka, pored zdravog načina života, priznaje da je genetika imala veliku ulogu u očuvanju blistave lepote...

- Moja mama je imala prelepu kožu i gustu kosu, što sam nasledila od nje. Osim toga, odrastala sam u Engleskoj, mestu koje je poznato po ogromnom broju kišnih dana, tako da nisam previše izlagala kožu suncu. Nikada nisam pušila cigarete niti pila alkohol tokom tinejdžerskih dana, i najvažnije imala sam uredan san.  Spavanje je najvažnija rutina za koju tvrdim da je ključna u održavanju lepote - objasnila je u intervju za britanski "San".

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by angelapaul (@angelapaul) on

Lepa Anđela posebnu pažnju obraća na ishranu. Kaže da jede organsku hranu, ima više manjih obroka kako bi stimulisala rad organa za varenje. Zanimljivo je da nije jela svinjsko i živinsko meso čak 38 godina, ali na njenoj trpezi se redovno nalaze riba i suši. Od voća bira avokado, svakog jutra pije svež sok od đumbira i limuna i tokom dana sebi dozvoljava samo jednu kafu.

Zbog mladolikog izgleda porede je sa ćerkom, a neretko joj prilaze 30-godišnji muškarci koji pokušavaju da je zavedu. Očekivano, njen Instagram profil je preplavljen pozitivnim komentarima u kojima dobija pohvale za seksepil i gracioznost.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by angelapaul (@angelapaul) on

- Ljudi reaguju na moje godine. Obično budu začuđeni ili mi suptilno kažu da sam sigurno uradila mnogo kozmetičkih operacija, a ponekad i da sam anoreksična - ni jedno ni drugo nije tačno - izričita je.

Dama čija lepota nikoga ne ostavlja ravnodušnim ističe da je protiv bilo kakvih estetskih zahvata i želi da izgleda što prirodnije moguće. Zato radi jogu za lice koja zateže opuštene kapke i kožu oko očiju i umanjuje bore oko nosa i usana.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by angelapaul (@angelapaul) on

Video: Momci će zabalaviti zbog snimka najseksi sportske voditeljke

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    21. februar 2020 | 11:35

    Sad ste preterali ,plavuša prekrila naočarima pola lica i opet se vidi da je starija .

  • Vosa

    21. februar 2020 | 11:54

    Plavusa puna plastike lako pogoditi

  • Boža zemunac

    21. februar 2020 | 13:38

    Ma mlada je, ko rosa u podne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA