≫ 

Prelepu dizajnerku kupaćih kostima nazvali debelom: Njen odgovor je oduševio internet

Nije mogla da izdrži, pa je svim kritičarima uputila odgovor koji će se dugo pamtiti

  • 16
Karina Irbi Printskrin Instagram / karinairby

Dizajnerka Karina Irbi (29) iz Australije je još jedna od influenserki koja putem svojih društvenih mreža širi pozitivnu sliku o telu i javno zagovara da svaka žena treba da voli sebe, bez obzira na sitne nesavršenosti.

Iako se proslavila zahvaljujući raskošnim oblinama, a njeni pratioci širom sveta su zadivljeni prirodnim atributima koje poseduje, Karina je ispričala da se nedavno suočila sa užasnim komentarima kada je starija žena vređala zbog izgleda.

Vlasnica dizajnerske kompanije Moana Bikini je objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu i visoko drži podignuta dva prsta, odnosno pokazuje simbol “mira”.  U opisu ispod objave ova lepotica je ispričala da je nepoznata gospođa u šoping centru nazvala debelom, a potom je objasnila da takve reakcije neće narušiti njeno samopoštovanje.

- Ove reči upućujem staroj ženi koja me je prošle nedelje u tržnom centru nazvala debelom. Evo koliko me briga za tvoje mišljenje. Evo koliko ću da pokrijem svoje telo. I evo koliko pokušavam da smršam. Ovo je drugi put da me starija osoba vređa zbog izgleda mog tela, sada zbog težine, a prvog puta zbog ekcema. Lako je da dozvolite nekome koga niste ni pitali za mišljenje da vas uznemiri ALI umesto toga samo pokažite svoje obline sa samopouzdanjem i gledajte kako prevrću očima - napisala je Irbijeva na svom Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by KARINA🦄IRBY (@karinairby) on

Karina redovno putem svog naloga piše iskrene objave o prihvatanju svog tela, objavljuje fotografije na kojima pokazuje naduvenost svog stomaka, pa čak i deli težinu kako bi pokazala da influenseri ne izgledaju uvek savršeno, kako se mnogima možda čini.

Brojni pratioci prelepe dizajnerke su se oglasili povodom ovom slučaja. Svi su joj uputili poruke razumevanja i podrške, te su istakli da ih je oduševila svojim stavom i britkim jezikom.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by KARINA🦄IRBY (@karinairby) on

- Ovo je žena koja neće da uništi svoje telo kako bi ispunila očekivanja drugih - napisala je jedna obožavateljka.

- Inspirišeš me svojim samopouzdanjem i oblinama. Hvala što svakog dana deliš pozitivne objave sa svima nama koji te pratimo - prokomentarisala je korisnica Instagrama.

Video: Hoćete da vidite nešto odvratno danas? Pogledajte šta ova gospođa kači po netu

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikolas

    22. februar 2020 | 09:32

    ZENA JE TOP!!! KOSTURI VISE NISU U MODI !!!

  • Prile

    22. februar 2020 | 09:48

    Treba Se Shvatiti Da svako Razmišlja Na Svoj Način Za Moj Ukus Zena je 10 .😊

  • Ogledalce ogledalce

    22. februar 2020 | 10:16

    Vidi i ona sama da je debela

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA