Bez figara, prese, fena: Kako da napravite najlepše lokne koje ste videli uz pomoć čarapa

Ovo je najlakši, a ujedno i najlepši način da stilizujete svoje lokne

  • 2
Lokne Printskrin Jutjub / CBC Life

Kako biste izbegli korišćenje različitih aparata za stilizovanje kovrdži, za koje je poznato da oštećuju dlaku, možete se poslužiti odličnim trikom koji će vam pomoći da napravite krupne i divlje lokne, nalik onih koje su se nosile "osamdesetih".

Iako mnogima nikada ne bi palo na pamet, nakon olovke i cediljke, bjuti blogerke su otkrile nov način za postizanje savršenih kovrdži - uz pomoć čarapa!

Popularnu frizuru sa gustim loknama lako možete da napravite i sami kod kuće, preporučuje vlogerka Makeba.

U kratkom video klipu, Makeba pokazuje kako na veoma jednostavan i brz način pravi lokne uz pomoć ovog neočekivanog odevnog predmeta koji se nosi na nogama. U zavisnosti od dužine i gustine kose upotrebite od pet do deset čarapa.

Prvo raščešljajte dobro kosu, a potom izdvajajte pramen po pramen. Na samom kraju kose postavite čarapu, a zatim pramen motajte oko čarape sve do temena. Na kraju samo svežite krajeve čarape. Istu tehniku primenite i na ostatak kose.

U nastavku pogledajte kako da uz pomoć čarape  napravite najlepše lokne koje ste videli do sada i to za samo par minuta!

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorica

    21. februar 2020 | 14:24

    Ja sam to radila sebi kao devojcica ali od iseckanih pamucnih tkanina na trake sirine 10 cm. Uvijem uvece i spavam sa njima a ujutru kosa sva u loknama. To mi je mama pokazala,a ona je to radila kao devojka pedesetih

  • majalena

    21. februar 2020 | 19:25

    “Bjuti blogerke” izmislile toplu vodu.Moja baba je tako nama kao djeci pravila frizure.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA