≫ 

Zbog hit tretmana za podmlađivanje, ova žena je zamalo umrla: Radi se i u Beogradu i veoma je opasan

Samo sekund je delio od smrti

  • 1
Ana i Lusi Dekinkve

Instagram Printskrin / annalucydecinque

Identične bliznakinje Ana i Lusi Dekinkve potrošile su skoro 220.300 evra na razne plastične operacije, a nedavno su rešile da se podvrgnu tretmanu krioterapiji u želji da se podmlade.

Iako su dobile mnoge preporuke za ovu anti-ejdž proceduru, koja podrazumeva izlaganje tela ekstremno niskim temperaturama u trajanju od dva do tri minuta, Lusi je imala užasno iskustvo i tvrdi da je jedan sekund delio od smrti.

Procedura za stimulaciju kolagena u koži se sprovodi u salonima širom sveta i veoma je popularna među sportistima i poznatim ličnostima.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by AnnaLucy DeCinque 👭 (@annalucydecinque) on

 

Tečni azot hladi krio komore na minus 124 stepeni Celzijusa. Ledena terapija izaziva navalu adrenalina, sužava krvne ćelije, navodno zateže kožu, sagoreva kalorije i čini ljude da izgledaju mlađe.

Ali 34-godišnja Ana tvrdi da je njena sestra Lusi zamalo umrla nakon što je privremeno ostala bez kiseonika kada je tretman u njihovoj rodnoj Australiji krenuo po zlu.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by AnnaLucy DeCinque 👭 (@annalucydecinque) on

 

Dramatičan događaj su opisale sestre u video snimku koje su postavile na svoj Jutjub kanal.

Ana je objasnila da su drugi put po redu podvrgle ovoj proceduri. Međutim, kada su došle u salon njena sestra Lusi je prva ušla u komoru....

- Lusi je ušla u komoru, a žena ju je upitala da li je dobro... Međutim, ona nije progovarala. Nikada neću moći da zaboravim ovo. Sećam se da sam videla Lusi kako leži na podu, bila je bez svesti - ispričala je Ana, a Lusi je potvrdila "da je samo sekund delio od smrti".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by AnnaLucy DeCinque 👭 (@annalucydecinque) on

 

- Nije imala kiseonik u komori. Nije disala. Ne bi se probudila - dodala je vidno uznemirena Ana.

Lusi je na kraju ispričala da njena sestra "krivi sebe" zbog ovog horor iskustva, kao i da će od sada biti obazrivije kada budu birale salone u kojima će da rade određene procedure za lepotu i zdravlje.

Video: Njena dizajnirana vagina košta 14.400 evra

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • angie

    28. februar 2020 | 18:32

    Strasno, nikad ne bih isla na tako neke opasne tretmane, nije mi jasno zasto ljudi tako muce sebe i rizikuju cak i zivot. Ja sam radila tretman sa hijaluronskom kiselinom u nanoklinici ali nikad mi ne bi palo napamet da radim nesto ovako opasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA