"Previše je dobra da bi bila stvarna": Ova devojka je izbačena sa Tindera zbog neverovatne lepote

Izbrisali su joj profil na društvenoj mreži jer je previše lepa i zgodna

  • 16
Onlajn dejting Foto: Pixabay

Britanka Laura Mundi (21) tvrdi da joj je Tinder izbrisao profil nakon što su korisnici konstantno prijavljivali njen nalog misleći da je previše atraktivna da bi bila stvarna. 

Kako je samo jednom imala sastanak sa kolegom sa posla, Laura je rešila da pronađe savršenog partnera putem popularne dejting aplikacije.

Upisala je osnovne informacije o sebi i objavila najlepše fotografije, a ubrzo su počeli da je kontaktiraju mnogi momci. Međutim, ona nije uspela da ostvari normalnu komunikaciju ni sa kim, jer su joj u inboks konstantno stizale poruke u kojima joj je jači pol pisao da je "previše dobra da bi bila stvarna"...

Nakon toga, kada je pokušala da se ponovo prijavi na Tinder, saznala je da ne može da pristupi nalogu jer je ugašen, a kao glavni razlog navodi se kršenje pravila društvene mreže.

Lara tvrdi da ju je Tinder izbrisao profil upravo zbog njenog neverovatnog izgleda...

- Rešila sam da probam onlajn dejting aplikaciju kako bih videla da li mogu da pronađem nekoga za vezu. Kada sam napravila nalog objavila sam svoje obične fotografije, a među njima i one koje sam ulepšala filterom - priznala je.

Potom je počela da dobija veliki broj poruka u kojima su korisnici tvrdili da je njen profil lažan, a to je počelo sve više da je izluđuje...

- Mnogi su mi pisali da sam ukrala fotografije neke manekenke. Bezbroj puta sam dobijala ovakve kritike i na svom Instagram profilu, koji više ne koristim. Kada sam konačno odlučila da se izlogujem sa Tindera, nakon par dana sam ponovo pokušala da pristupim nalogu i tada sam dobila obaveštenje da je moj profil ugašen - ispričala je razočarana 22-godišnjakinja.

Kaže da je pokušala da dobije objašenjenje od ove kompanije, a kako nije dobila odgovor rešila je da nikada više ne koristi ovu aplikaciju.

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA