Prirodna kozmetika koja u sebi nosi određenu energiju odgovaraće potrebama svake savremene žene

Yass Essential je prirodna, organska i sertifikovana veganska kozmetika koja ima aromaterapijsko i blagotvorno dejstvo na kožu

  • 7
yass essenital Foto: Promo

Kozmetički brend Yass Essential kreirala je Jasmina Mrdalj vlasnica “Salona unutrašnje lepote i spoznaje”,  sertifikovani Astrolog, life coach, Bahov praktičar i astroheeling praktičar.

Kroz svakodnevni rad sa svojim klijentima došla je na ideju da pomogne svima onima kojima je potreban rad na sebi, ali i kroz negu lica i tela koristeći prirodnu organsku kozmetiku.

Ova kozmetika odgovara na sve potrebe savremene žene, a pruža i aromaterapiju pomoću čitavog spektra cvetnih esencija i eteričnih ulja lekovitog aromatičnog bilja kroz njihovo aromaterapijsko dejstvo na kožu.

Aromaterapija je drevna umetnost lečenja eteričnim uljima, a budući da se neprijatne emocije oslobađaju usled delovanja ovih ulja, glavni deo Yass Essential kozmetike postala su upravo eterična ulja.

yass essenital Foto: Promo

Po čemu razlikuje od drugih brendova prirodne kozmetike?

- Yass Essential kozmetika se proizvodi u malim serijama pa su samim tim na tržištu konstantno dostupni više nego sveži kozmetički proizvodi sa očuvanim kvalitetom i jakom koncentracijom svih aktivnih sastojaka.

- Ova prirodna kozmetika stimuliše i podržava naše prirodne funkcije kože, pružajući joj nežnu i zdravu negu važnu za zdravlje kože u bilo kojim godinama života.

- Ne sadrži veštačke arome, već visoko koncentrovana i vrhunski kvalitetna eterična ulja koja imaju mnogobrojne benefite na kožu kao i na celokupni organizam.

Sastojci kozmetike:

Najzastupljeniji sastojak Yass Essential kozmetike je eterično ulje Jasmina sa cvetnom aromom koje se više od dve hiljade godina koristi u aromaterapiji i pripisuju mu se blagotvorna dejstva na živce, srce, krvni pritisak, disajne organe i imunitet. Ovo ulje jedno je od najdelotvornijih antidepresiva.

Pored Jasmina zastupljen je i  čitav niz drugih eteričnih ulja koja predstavljaju koncentrovane esencije intezivnog mirisa dobijene iz biljaka ili delova biljaka (cvet, seme, koren, kora, stabljike, voće i dr).

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Natural&Astrohealing Cosmetics (@yassessential) on

Pored široke ponude krema, losiona i seruma, postoji i više vrsta čakra sprejeva koji aktiviranjem čakri bude odgovarajuće sposobnosti u psihičkom i mentalnom telu i tako omogućuju pojedincu da probudi svoj mentalni potencijal.

- Yass Essenitial kozmetika ne sadrži štetne sintetičke sastojke kao konvencionalna kozmetika, a pored toga u sebi nosi i određenu energiju jer elementi koje nam priroda pruža su istovremeno i jednostavni i kompleksni i uistinu predstavljaju prave nosioce tzv “informacija” koje se “ugrađuju” u ćelije naše kože - istakla je kreatorka brenda Jasmina Mrdalj.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Natural&Astrohealing Cosmetics (@yassessential) on

Nevezano za to koliko godina imate niti koliko vam je koža osetljiva u pitanju je bezbedna kozmetika sa širokom ponudom koja je kontrolisana od strane domaćih akreditovanih ustanova, a po ceni je pristupačna široj populaciji.

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mina

    10. april 2020 | 09:17

    Ja koristim kremu magija pcele i prezadovoljna sam, lice mi je mekano i nezno a o borama da ne pricam potpuno su nestale.

  • Aleksandra

    11. april 2020 | 07:50

    Koristim gotovo sve proizvode iz Yassesential kolekcije i želim svima da preporučim proizvode jer su zaista fantastični, divno mirišu i za moju kožu imaju blagotvorno dejstvo. Posebno bih izdvojila serum za lice koji mi je omiljen. Sa samo par kapi svako veče moje lice je zategnutije i lepše a miris seruma me posebno opusti pre spavanja. Preporuka❤️

  • Merima Duspara

    14. jun 2020 | 00:08

    Da li ima u BiH ova kozmetika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA