Skinite oštećenu nadogradnju sa noktiju za tren oka bez upotrebe acetona

Akrilnu nadogradnju može ukloniti bez previše muke i alata

  • 1
Nokti Foto: Pixabay

Akrilni nokti izgledaju spektakularno, sve do trenutka kad dođe trenutak da ga uklonite. Ako akril sa noktiju  ne skinete vrlo pažljivo, mogli biste trajno da ih oštetite.

S obzirom da je sada nemoguće da se zakaže korekcija u salonu, mlada devojka, koja se na Tik Tok platformi predstavlja kao Olivia Kvin, se dosetila jednostavnog rešenja - uklanjanje nadogradnje pomoću konca za zube na držaču.

Olivia je na svom profilu podelila video na kome prikazuje ceo postupak - bez acetona, vate ili mukotrpnog turpijanja.

Sve što je potrebno je da podvučete konac ispod sloja akrila, trudite se da bude što bliže ivici, a zatim da vučete končić ka vrhu noktatne ploče. Akril će sam da spadne.

Važno je napomenuti da nadogradnju noktiju treba skinuti kada pojas prirodnog nokta postane veoma primetan, a gornji deo nokta postane osetljiv ili klimav na dodir.

@theoliviaquinn##lifehack ##howto ##diy ##nails ##lifehacks ##lifehackchallenge ##girls ##fyp♬ original sound - theoliviaquinn

Ukoliko ne koristite konac za zube na držaču, isti postupak možete probati sa običnim koncem, mada će vam biti potrebno malo više veštine.

Akrilne nokte možete ukloniti pomoću acetona, kao i omota od aluminijumske folije.

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    9. april 2020 | 23:06

    Krpe, usisivace, džogere itd. u ruke! Ima da spadnu, samo tako!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA